Пожар нанесе големи щети на цех за екобрикети в Плевен,

...
Пожар нанесе големи щети на цех за екобрикети в Плевен,
Коментари Харесай

Пожар нанесе щети на цех за екобрикети в Плевен

Пожар нанесе огромни вреди на завод за екобрикети в Плевен, заяви през днешния ден Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Причините за случая са в развой на определяне. През цялата нощ екипи на районен съд ПБЗН - Плевен са дежурили с пожарна техника. Разследването на случая е поето от Второ районно управление (на МВР) - Плевен. Извършен е оглед на местопроизшествието и е формирано досъдебно произвеждане.

Огънят е опустошил завод на компания за произвеждане на екобрикети в Западна индустриална зона - Северен индустриален двор, прецизират от полицията.

Самолет кацна спешно на летището в Солун поради пожар на борда

Сигнал за случая е постъпил нощес в 19.32 ч. в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен. В пламъците са унищожени 4 тона пелети, 7 тона суровина за пелети (талаш), както и 200 кв.м. - част от складово помещение, ел. апаратура и съоръжение. Щетите са огромни, само че размерът им към момента се прецизира, показват от полицията. След потушаване на огъня чиновници от районната работа са направили водоснабдяване в цеховото помещение, допълват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР