Пожар изпепели два валяка и нанесе щети по трета машина

...
Пожар изпепели два валяка и нанесе щети по трета машина
Коментари Харесай

Запалиха скъпа техника на Джи Пи Груп на бургаски булевард

Пожар изпепели два валяка и нанесе вреди по трета машина на компания " Джи Пи Груп ", ремонтираща бургаския бул. " Захари Стоянов ".

Сигналът за пламъците е подаден към 5.20 часа тази заран, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Строителните машини били паркирани в региона на местността " Капчето " по пътя за комплекс " Меден рудник ". Директорът на общинското дружество за градски превоз " Бургасбус " Петко Драгнев заяви, че пожарът е увредил и огромна част от тролейбусната контактна мрежа.

" Заради почналия преди 20 дни огромен ремонт на булевардасе наложи да спрем тролейбусите. Заменихме ги с рейсове. В този смисъл пожарът няма да попречи на графика ни, само че се надявам вредите да бъдат отстранени до края на ремонта на булеварда ", сподели Драгнев.

Валяците на " Джи Пи Груп " са имали защита, само че индивидът е бил на към стотина метра в противоположна посока. По неофициална информация по машините е хвърлен коктейл " Молотов ".

Причините за случая, както и цената на нанесените вреди са в развой на изясняване. Работата по случая продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство - Бургас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР