Пожар изпепели два валяка и нанесе щети по трета машина

...
Пожар изпепели два валяка и нанесе щети по трета машина
Коментари Харесай

Запалиха скъпа техника на Джи Пи Груп на бургаски булевард


Пожар изпепели два валяка и нанесе вреди по трета машина на компания "Джи Пи Груп ", ремонтираща бургаския бул. "Захари Стоянов ".

Сигналът за пламъците е подаден към 5.20 часа тази заран, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Строителните машини били паркирани в региона на местността "Капчето " по пътя за комплекс "Меден рудник ". Директорът на общинското дружество за градски превоз "Бургасбус " Петко Драгнев заяви, че пожарът е увредил и огромна част от тролейбусната контактна мрежа.

"Заради почналия преди 20 дни огромен ремонт на булевардасе наложи да спрем тролейбусите. Заменихме ги с рейсове. В този смисъл пожарът няма да попречи на графика ни, само че се надявам вредите да бъдат отстранени до края на ремонта на булеварда ", сподели Драгнев.

Валяците на "Джи Пи Груп " са имали защита, само че индивидът е бил на към стотина метра в противоположна посока. По неофициална информация по машините е хвърлен коктейл "Молотов ".

Причините за случая, както и цената на нанесените вреди са в развой на изясняване. Работата по случая продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство - Бургас.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР