Пожар е възникнал в украинската АЕЦ Запорожня в резултат на

...
Пожар е възникнал в украинската АЕЦ Запорожня в резултат на
Коментари Харесай

ОБЗОР: Пожар в най-голямата АЕЦ в Европа след руска атака, Пловдив настани украински баскетболен отбор в Младежкия център

Пожар е зародил в украинската АЕЦ " Запорожня " вследствие на съветска офанзива против най-голямата атомна електроцентрала в Европа.

В България няма покачване на радиацията.

Вижте още вести от войната сред Украйна и Русия.

Последни данни за разпространяването на ковид:

Утре ще се играе 114-о Пловдивско дерби сред Ботев и Локомотив за състезание. Ще бъде лимитирано придвижването към футболната база на Ботев, а преди срещата приказваха и треньорите Валентич на Ботев и Тунчев на Локомотив.

Премиерът Кирил Петков упрекна младежкото ГЕРБ за нервността към цените на горивата. От ГЕРБ отвърнаха на Петков иронично.

Пловдив одобри баскетболният тим на Прометей. Украинките бяха настанени в Младежкия център. Очаква се още украинци в Пловдив в идващите дни.

Новата детска градина на улица „ Богомил”, която бе издигната със средства по „ Региони в растеж” бе открита през днешния ден от кмета Здравко Димитров и вицето му Пламен Райчев. Дейностите по нея завършиха напълно, като се чака скоро да одобри и първите деца.

Електронен указател на бомбоубежищата в България ще проработи от идната седмица.

Двама млади пазарджиклии са арестувани по съмнение за обир в Пловдив.

Десислава Бонева e назначена за заместник-министър на нововъведенията и растежа със заповед на премиера Кирил Петков.

От 1 април 2022 година хората, които сами внасят наложителните си здравни вноски, да вземем за пример трайно безработни, които не получават обезщетение за безработица и не се обезпечават от страната и други, и не са регистрирани като самоосигуряващи се по смисъла на Кодекса за обществено обезпечаване, дължат месечно по 28,40 лв.. Това оповестиха от Национална агенция за приходите.

На този стадий България не е поискала усилване на наличието на НАТО на територията на страната, заяви в Брюксел министърът на външните работи Теодора Генчовска.

Двамата съветски дипломати, които бяха оповестени за персони нон грата, са напуснали България дружно със своите фамилии.

9 години затвор е присъдата на Софийския градски съд за Кристиан Николов, който е обвиняем за гибелта на журналиста Милен Цветков.

Следващата седмица ще бъде качен бюджетът на Пловдив за 2022 година на уеб страницата на Общината, съобщи кметът Здравко Димитров. След като рамката престои за публично разискване, тя ще влезе за гласоподаване в локалния парламент. По всичко проличава, че най-рано тя ще бъде призната в края на март, а самият бюджет в действие от средата на април. Това се случва за пръв път в историята на Пловдив от последните 10 години – толкоз късно признат бюджет няма. Основната причина е късното приемане на държавния бюджет, който влиза в действие от 1 април.

Инициативен комитет предлага спортистът Валери Димитров, спечелил през 2021 година 20-ата си европейска купа по карате, да бъде разгласен за почетен жител на Пловдив.

ДАНС е лишил позволява на началника на пловдивската конструкция на КПКОНПИ Запрян Стоянов за достъп до класифицирана информация, научи TrafficNews. Това се е случило в сряда, а без въпросния допуск, Стоянов няма по какъв начин да продължи да работи със секретни материали.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР