“Поискахме оставката на вътрешния служебен министър Иван Демерджиев, който носи

...
“Поискахме оставката на вътрешния служебен министър Иван Демерджиев, който носи
Коментари Харесай

Митов: Искаме оставката на вътрешния министър и на главния секретар на МВР

Поискахме оставката на вътрешния длъжностен министър Иван Демерджиев , който носи политическата отговорност и тази на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, който носи оперативната отговорност ”. Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ в Народното събрание във връзка починалия служител на реда край Елхово.

Липсва съгласуваност сред българското държавно управление и Република Турция и Гърция явно, а това до преди години не можеше да се види. Откакто пристигнаха Политическа партия и служебните държавни управления на Радев, започнаха проблемите с мигрантски напън и проблемите с защитата на границата ”, разяснява още Митов. Той посочи, че има и пик в трафика на опиати, само че не е ясно какви ограничения се подхващат в тази посока.

Време е да има постоянен кабинет , от предходната година приказваме, че има проблем с защитата по границите, Бойко Рашков до момента в който беше вътрешен министър се занимаваше с всичко друго, само че не и с този проблем ”, акцентира още Митов.

Атанас Атанасов пък от Демократична България разяснява, че проблемите с мигрантския поток се натрупват с годините. “За тази ограда бяха изхарчени 200 млн. Тези отрицателни последствия не са вследствие от работата на Демерджиев, те са от времето на ГЕРБ, тъй че Борисов да не бяга от отговорност ”, акцентира още Атанасов. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР