Погрижете се за тялото и ума си и ще се

...
Погрижете се за тялото и ума си и ще се
Коментари Харесай

5 признака, че ще живеете по-дълго от много от връстниците си

Погрижете се за тялото и мозъка си и ще се присъедините към редиците на столетниците. Имате единствено един живот, тъй че го направете по-добър и по-дълъг.

Независимо дали желаете да го знаете или не, всички ние се интересуваме еднообразно от едно: за какво някои хора живеят по-дълго от други.

Не забравяйте, че науката не е в положение да дефинира тъкмо кой ще живее и какъв брой дълго. Дълголетието се въздейства от доста фактори, само че всеки може да работи върху качествата, изброени по-долу.

Ето 5 знака, че може да живеете по-дълго от връстниците си:

1. Организирани сте, обичате да планирате и поддържате бюджет.

Изследванията демонстрират, че проведените, дисциплинирани, поредни и работливи човеци са склонни да живеят по-дълго от другите хора. Факт е, че те са по-здрави, по-рядко рискуват и по-често посещават лекаря по график.

Хората с тези качества са по-малко склонни да пушат и да пият прекалено много алкохол. Освен това те имат постоянна работа и мощен брак, което също понижава напрежението и здравословните проблеми.
 Ако желаете свободен живот, тогава се отървете от тези 6 навика Ако желаете свободен живот, тогава се отървете от тези 6 навика
Свободата е главната цел в живота на всеки човек. Разбира се, в случай че попитате, мнозина ще кажат, че желаят единствено благополучие. Но в случай че се вгледате...

Предполага се, че такива хора живеят приблизително с 4 години по-дълго от своите неорганизирани връстници.

2. Имате естествен показател на телесна маса

Наднорменото тегло може да редуцира живота ви, тъй че необикновеният показател на телесна маса (ИТМ) значи, че ще живеете по-малко. Здравословното равнище на този индикатор, в противен случай, може да демонстрира високи шансове за надживяване на повече затлъстели връстници.

3. Изглеждате по-млади от възрастта си.

Докато изучавали феномена на близнаците, учените съумели да разпознават различен симптом на дългоденствие. Близнаците били следени в продължение на 12 години. В края на изследването се стигнало до заключението, че по-младоликия близнак живее по-дълго.
 5 секрети, с цел да преодолеете подозренията и да живеете пълноценно живота си 5 секрети, с цел да преодолеете подозренията и да живеете пълноценно живота си
Всички желаеме да живеем живота си по-добре и по-пълноценно. Как обаче да го създадем? В тази публикация разкриваме петте секрети за това по какъв начин...

Как да поддържаме юношески тип

Пазете се. Цигарите и алкохолът карат хората да наподобяват по-възрастни, доказвайки, че предизвикват непоправима щета върху здравето.

4. Водите деен обществен живот

Активен обществен живот не значи, че в него би трябвало да има доста хора. Силните взаимоотношения, даже с няколко души, са чудесни за вашето здраве.

Редовното обществено взаимоотношение способства освен за дълголетието, само че и за положителното здраве. Проучванията демонстрират, че хората, които избират самотата, са склонни към по-чести здравословни проблеми: затънал метод на живот, затлъстяване, хипертония и тромбоза.
 Трите зодиакални‌ ‌знака,‌ ‌чиито‌ ‌живот‌ ‌се‌ ‌е подобри‌л ‌след‌ ‌12‌ ‌април‌ ‌тази година Трите зодиакални‌ ‌знака,‌ ‌чиито‌ ‌живот‌ ‌се‌ ‌е подобри‌л ‌след‌ ‌12‌ ‌април‌ ‌тази година
12 април е била повратна дата за три от зодиакалните знаци. Нека забележим кои са те:  Овен  Като се има поради, че сега...

Правете проекти с хората, които обичате. Не чакайте да ви се обадят някъде. Излезте от скривалището си и им кажете, че бихте желали да прекарвате време дружно.

Ако нямате познати, с които бихте могли да се срещнете, потърсете другари на друго място. Присъединете се към клуб или започнете да прекарвате време, където ви е забавно. По този метод можете да намерите другари с сходни възгледи.

5. Излъчвате позитивност

Положителните човеци изпитват по-малко стрес в всекидневието и живеят по-дълго от всеки отрицателен човек. Когато животът стане по-малко стресиращ, кръвното налягане и сърдечната периодичност се възстановяват. И тези индикатори са сериозни за дълъг и здравословен живот.

Най-важното е да останете положително настроени към стареенето си. Общоприето е, че позитивното отношение към стареенето и живота като цяло ви разрешава да живеете с 15% по-дълго, в сравнение с живее отрицателният човек. Това ви дава добър късмет да отпразнувате 85-ия си рожден ден.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР