Погрешното ходене до тоалетната може да доведе до пролапс или

...
Погрешното ходене до тоалетната може да доведе до пролапс или
Коментари Харесай

Често срещана „грешка“ в тоалетната, която може да доведе до неприятен пролапс или болезнена инфекция

Погрешното вървене до тоалетната може да докара до пролапс или зараза, защото специалистите предизвестяват, че в случай че се напрягате да отидете, това може да е знак за редица скрити проблеми.

Консултант хирург-уролог изясни по какъв начин тъкмо ходенето до тоалетната може да е причина за някои неприятни инфекции. Крис Блик, който работи в болница „ Принцеса Грейс “ в Нотингам, показа редица неща, които съгласно него хората вършат неправилно, когато употребяват оборудванията – и предложи някои препоръки за отбягване на проблеми с тоалетната.

Д-р Блик също по този начин в детайли разказа какво би трябвало да се направи вместо това, изключително откакто някои могат да имат мъчителни последствия. Той акцентира какъв брой е значимо да не се принуждавате да чакате и да ходите до тоалетната, когато имате потребност. Тъй като пикочният мехур съдържа сред 400 ml и 60 ml урина, хората нормално би трябвало да отделят урина сред четири до осем пъти дневно. Да отидете до тоалетната, когато почувствате, че имате потребност, е значимо, с цел да сте сигу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР