Погребват Ангел Христов, известен като Геле от Братя Галеви, със

...
Погребват Ангел Христов, известен като Геле от Братя Галеви, със
Коментари Харесай

В Дупница ври и кипи! Знакови лица оплакват брат Галев. Появиха се Каплата, Златко Баретата и жената на…

Погребват Ангел Христов, прочут като Геле от Братя Галеви, със 17 венеца от бели и червени рози. На погребението в град Дупница пристигнаха Златко Баретата, Васил Капланов – Каплата, дамата и приятелката на Пламен Галев, предава 24 часа.
Дойде и някогашният кмет на Дупница Атанас Янев, на който двамата Братя Галеви бяха публични съветници и сегашният зам.-председател на Общинския съвет Йонко Гергов, който е и юрист на Ангел Христов по делото с КПКОНПИ. Адвокат Емил Велинов, който защитаваше Галеви по делото за рекет и изнудване и настоящият зам.- кмет на общината Крум Милев.
Поклонението е през днешния ден в храм „ Св. Георги “ в град Дупница. Близките на Геле са резервирали целия паркинг пред храма, а на стълбите пред църквата бе застлан червен килим.
Пред храма бяха подредени 17 венеца с цветя. „ Брат мой “, „ Братко наш “ и „ Приятелю “ бяха изписани на цветята. Венецът от децата на Геле е с бели рози, а от фамилията – с червени.
Ангел Христов и съдружникът му Пламен, известни като Братя Галеви, са търсени от 11 година с алена бюлетина от Интерпол. Предполагаше се, че и двамата са отвън страната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР