Погребението на Матю Пери, който издъхна при неизяснени обстоятелства, събра

...
Погребението на Матю Пери, който издъхна при неизяснени обстоятелства, събра
Коментари Харесай

Погребаха Матю Пери с изключително скромна церемония

Погребението на Матю Пери, който издъхна при неизяснени условия, събра петима от сътрудниците му и най-близки другари от паметния едноименен сериал „ Приятели “ – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиза Кудроу.

 

Те даже дадоха взаимно изказване от няколко думи, след което помолиха медиите да им дадат време да осмислят нещастието. Погребалната гала на артиста бе извънредно скромна. Освен петимата му сътрудници, участваха единствено майка му Сюзън Морисън, татко му Джон Бенет Пери и вторият му татко – канадският тв публицист Кийт Морисън.

 

Тленните остатъци на Матю Пери бяха положени в частно гробище в северните покрайнини на Лос Анджелис, покрай студиото „ Уорнър “, в което бе сниман сериалът „ Приятели “. В това гробище са заровени редица американски звезди, измежду които Елизабет Тейлър и Хъмфри Богарт. По време на церемонията звуча едно от обичаните части на Матю „ Не се предавай “ на Питър Гейбриъл.

 

Предвид обстоятелството, че Матю Пери по този начин и не се снабди с наследници, по всяка възможност майка му ще е тази, която ще прибере положението му, възлизащо на 120 млн. $. Адвокатът му обаче загатна, че съществени суми от положението на артиста, са оставени за организации за битка с дрогата и алкохола, които го изтезаваха през относително късия му живот. По всяка възможност половината от положението му ще отиде за щедрост.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР