Погребението на Ангел Христов е спряно, съобщи БНТ, позовавайки се

...
Погребението на Ангел Христов е спряно, съобщи БНТ, позовавайки се
Коментари Харесай

МВР и прокуратурата нищят случая с Ангел Христов

Погребението на Ангел Христов е спряно, заяви Българска национална телевизия, базирайки се на свои източници. Причината е обвързвана с следствие за метода, по който Христов е влезнал в България без за бъде арестуван за излежаване на наложената му присъда.

Още не е ясно по какъв начин Ангел Христов е съумял да се върне в България, без да бъде видян от чиновниците на реда.

Според предоставена от Министерство на вътрешните работи информация за националната телевизия се прави вътрешна инспекция за това по какъв начин Ангел Христов е влезнал в страната. Вътрешна инспекция тече и в полицията в Дупница. Проверява се за възможни нарушавания при осъществяване на служебни отговорности и дали в локалната полиция са знаели, че Ангел Христов е в Ресилово.

Според източници на Българска национална телевизия няма данни за влизане с неговата идентичност. Възможно е да употребил документ с непозната идентичност.

По-късно от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че в Районното ръководство в Дупница е формирано досъдебно произвеждане след сигнал за настъпила гибел на 53-годишен мъж в село Ресилово, за чието интернационално търсене има публикуван червен бюлетин. Тялото е закарано за аутопсия. Предприети са процесуални дейности за изясняване на всички условия, свързани с определяне на самоличността и влизането му в страната. Работата се реализира под надзора на Окръжната прокуратура в Кюстендил.

От държавното обвиняване инвормират, че под управлението на Окръжната прокуратура в Кюстендил се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за причиняване на смър т.

Назначено е осъществяване на съдебномедицинска експертиза за идентификация на умрелия като Ангел Христов

Междувременно под надзора на Районната прокуратура в Кюстендил се организира следствие и за осъществено закононарушение по член 294 от Наказателен кодекс - подкрепяне на разположение за отбягване на наказателно преследван е.
 Инфаркт покоси Ангел Христов от Братя Галеви в Дупница
Инфаркт покоси Ангел Христов от Братя Галеви в Дупница

54-годишният дупничанин ще бъде заровен на следващия ден

Припомняме, че през вчерашния ден Ангел Христов умря от инфаркт. Той е другар и съучастник на Пламен Галев. Двамата са известни като братя Галеви. Те са някогашни барети и част от службите през 90-те години на предишния век. Прочуха се след 2000 година с бизнеса си, в това число и с записаните общи компании с Христофорос Аманатидис - Таки, офшорки и други, с които вземат участие в редица бизнеси, изключително интензивно в региона на Дупница. Още преди арестуването им и повдигането на, имаше отправени обвинявания за политически чадър над Братя Галеви.

Галеви напущат 1997 - 1998 година системата на Министерство на вътрешните работи, след което стартират бизнес кариера, известни са най-вече като разположени в региона на Дупница, където в Ресилово строят голяма резиденция.

Чрез мрежа от компании имената им се свързват с Христофорос Аманатидис - Таки, Васил Божков , Феодор Феодоров - Голямата Федка. Индиректно активността им се свързва и с Брендо, а имената им изплуваха и от - една от жертвите на групата за отвличания на " Наглите ".

През 2012 година са по дело за образуване и управление на незаконна група , като получават присъди от 5 до 7 години в на затворническо общежитие, само че преди да влязат   за 4 и 5 години затвор   изчезват от страната . Обявени са за и въпреки и родните служби, доказано не от един министър на вътрешните работи, , Братя Галеви по този начин и не са върнати у нас.

Публичен е с Румен Петков, тогава , която е записана и и при която бе разкрита самоличността на Алексей Петров, секретния помощник на Министерство на вътрешните работи .
 Алексей Петров: Прокуратурата се употребява за правене на политика
Алексей Петров: Прокуратурата се употребява за правене на политика

Посъветва Бойко Борисов да не си дава имунитета за Барселонагейт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР