Погребалният агент Георги Енев, задминал напоследък и самия Бойко Борисов

...
Погребалният агент Георги Енев, задминал напоследък и самия Бойко Борисов
Коментари Харесай

Гошо Гробаря изпил и изшмъркал парите от старческите трупове

Погребалният сътрудник Георги Енев, задминал в последно време и самия Бойко Борисов като най-известен гражданин на Банкя след аферата със заровените в гората край Клисура 50 натрупа на старци, е профукал до стотинка изкараните хилядарки и даже не може да си заплати гаранцията. Съграждани на Гошо Гробаря споделиха пред Lupa.bg, че около пандемията тежкотонажният хитрец внезапно е вдигнал стандарта на живот и се е отдал на разгул с големи количества алкохол, опиати и платени жрици на любовта.

" Гошо работи с умрели от повече от 20 години, само че напоследък най-сетне се видя с пари. Мислехме, че оборотът му се е вдигнал около умрелите от ковид, а то каква била работата ", разяснява нашият човек.

Според него с изключение на непрекъснатите запои, Енев всеки уикенд особено си е поръчвал на дилър от София доставка на кокаин за най-малко 1000 лв., който консумирал с защити другари. Към Банкя пътували и защити жрици на любовта, с цел да забавляват радостната компания.

" Той има връзки със сутеньори и в София, и по границата със Сърбия, някогашната му другарка дълго време заработваше като продажница. Не му беше проблем да докара по 5-6 девойки едновременно ", споделя съгражданинът на Енев.

Едва в последните години с изключение на с типичен погребения, Георги навлиза и в бизнеса с кремация. Фирмата му обезпечава всички административни документи, в това число и смъртен акт, а по-късно транспортира праха в урна до всяка точка на страната. Разбира се, всичко това се оказа цялостна машинация, а старците се оказха закопани в противозаконни гробове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР