/Поглеед.инфо/ Съвместно заседание на правителство и Атл... Съвета в Боровец.

...
/Поглеед.инфо/ Съвместно заседание на правителство и Атл... Съвета в Боровец.
Коментари Харесай

Полит-плагиат-компилационна закачка

/Поглеед.инфо/ Съвместно съвещание на държавно управление и Атл... Съвета в Боровец. Докладва.../.агарев.

-„ Господа, заплатените Ф-16, блок 70 ще бъдат вложени против съветската експанзия. Доставката им за към момента недоинтегрирано Българско се отсрочва с нови 4-5 години. Дори и Резидентът-комунист-русофил Радев признава, че въоръжението ни е остаряло, съветско-руско ”.

...Пър /денков: -„ Госпожи и господа, атланти... Ние направихме ли нашия цивилизационен избор? ”

-„ Дааааа! ”

- „ Е, за какво нямаме тогава термоядрена бойна ракета? ”

-„ Ми да си направииим! (ШаламБанов, Попкремчева,... – михнейнски, сАбев,...) и да докладваме ротационно на шефовете-чистачки в ПОСОЛСТВОТО/та (?)!!! ”

Взели та отсекли (лично, за секретност – класифицирана информация по отношение на популацията и руско-китайската агентура) най-високото дърво. Изчоплили сърцевината с брадви, без социална поръчка, натъпкали ракетата с екс-съветски барут от близкия склад, по подготвеност. Пуснали един дълъг фитил и тъкмо да го възпламенят, се сещат:

-Къде да го изстреляме?

-Ми по Пекин, Москва, Ханой...?

Жирафка Клишето: - От ПОСОЛСТВОТО биха предпочели Москва. 3-та чистачка, на която рапортувам, ми беше казвала, че другите селища са надалеч.

Така и създали. Написали на ракетата „ По Москва ” и палнали фитила. Събрали се в близост, гледат... Чува се БУУУМ... Дим, дим, всички се търкалят...

С двустранно помокрено долни дрехи. Вождът без очила, с накапан по тялото назален секрет и (с опрощение!) с разкопчан дюкян, Жирафка с продължен врат и...по монокини. Надигат се, оглеждат се и мълвят, не напълно протоколно:

-Е гати/По дяволите! /И депесарски сподавено: ВАЙ ЗАВАЛЛЪ!/ А представяте ли си каква ужасия е в този момент... в Москва?

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР