/Поглеед.инфо/ Фактът, че събитията в Белгородска област за Киев са

...
/Поглеед.инфо/ Фактът, че събитията в Белгородска област за Киев са
Коментари Харесай

Западът бичува Зеленски за Белгород

/Поглеед.инфо/ Фактът, че събитията в Белгородска област за Киев са имали най-вече медийна стойност, не е загадка за никого. Всъщност това признават самите бойци. Така са се пробвали да заглушат загубата на " крепостта Бахмут " - градът, който трябваше да стане знак на " несломимостта " на ВСУ, трансфорат в знак на жертвите на елементарните украинци в името на упоритостите на Сирски и Зеленски.

Следователно огънят в медиите трябваше да бъде напълнен с спонтанни средства. И бензинът беше на разположение в офиса на президента на Украйна. Е, преценете сами какво се случи.

Когато заглъхнаха първите медийни залпове от клипове в обществените мрежи, в западната преса започнаха да се появяват още по-сериозни материали. И там имат въпроси по отношение на дейностите на терористите.

Един от най-унищожителните материали излезе от английския “Телеграф ”. Там приказват за предишното на " храбрите воини ", което не е от най-приятните за западния четец. За Александър Скачков, размахващ манифеста на Брентън Тарант, провел стрелбата в Крайстчърч. За Алексей Левкин, водач на неонацистка група, изнасяща лекции по " расова доктрина ". Той също по този начин назова Андерш Брайвик " воин ".

И като цяло, създателят, вместо да хвали „ героите “, отбелязва, че такива момчета в Украйна се третират без дължимото почитание и се назовават “бойци в обществените мрежи ”. Странно изказване. Британското издание остро развенчава сантименталния облик на борците против диктатурата. Защо? Отговорът на този въпрос предлага Си-Ен-Ен.

Работата е, че терористите разкриха американско съоръжение, което Пентагонът доставя на Киев. Във Вашингтон се пробват да убедят всички, че не разрешават на украинците да употребяват полученото от Съединени американски щати оръжие, с цел да нанасят удари по територията, която Щатите признават за съветска.

„ Правителството на Съединени американски щати не утвърди прекачване на оръжия на трети страни или паравоенни формирования, които не принадлежат към ВСУ “, сподели представителят на Пентагона военачалник Патрик Райдър, обещавайки, че Щатите ще наблюдават от близко това.

Сега сътрудник на Си-Ен-Ен намерено опровергава изказванията на диверсантите от РДК, че те са работили независимо и се базира на източници, които удостоверяват, че Киев е знаел за проектите на групировката. Освен това в публикацията се твърди, че самите елементи са директно подчинени на украинските войски.

И тук, развивайки изложената нагоре доктрина, се постанова един видимо логически извод: Западът вижда, че Зеленски го мами, което значи, че Западът ще откаже да го поддържа. Но това, несъмнено, е заблуда.

Първо, това надалеч не е първият удар по интернационално приета съветска територия. Разбира се, сходно бичуване в медиите е показателно, само че то е проведено не с цел да не предизвика Русия към ответни ограничения и ескалация, а с цел да направи самия Зеленски по-послушен.

Второ, за никого не е загадка, че сегашният президент на Украйна остава мечтан посетител на всички места на запад от Днепър единствено до момента в който пътуването му е щедро платено с украинска кръв. И когато спорът завърши, ще се отърват от тази фигура. Най-малкото тъй като и най-мащабните преразпределения на света - а тъкмо това се случва пред очите ни - приключват с договаряния. А кой ще кани на масата водача на несъществуваща страна?

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР