Погледнете дланите си и по-специално линиите на любовта. Тяхното разположение

...
Погледнете дланите си и по-специално линиите на любовта. Тяхното разположение
Коментари Харесай

Дланите издават: Как гледате на любовта?

Погледнете дланите си и по-специално линиите на любовта. Тяхното разположение една до друга ще ви даде по-ясна визия по какъв метод гледате на любовта.

Хиромантията е антична процедура, като нейното проучване дава прийом да се предскаже бъдещето посредством проучване на дланта на ръката. Хиромантията се практикува още от хилядолетия – тя се свързва с корените на ведическата астрология. Днес тази процедура е необятно известна и известна по целия свят.

Има редица характерни линии на дланта, всяка със своите неповторими връзки и смисли.

Поставете дланите на ръцете си една до друга и вижте по какъв начин линиите на любовта се подреждат, а по-късно прочетете какво значи това за вашата настройка към любовта:

 Добави изложение
Линията на лявата ръка е по-висока от линията на дясната ръка
Ако това е подредбата при вас, евентуално сте от хората, които са до известна степен скептични към любовта. Може би не вярвате, че любовта  е нужен фактор в живота ви, с цел да се чувствате щастливи. Вие сте от хората, които могат да бъдат задоволени и когато са без сътрудник, самотата не ви плаши никога. Поради тази причина сте подготвени да изчакате колкото време е належащо, с цел да намерите верния човек. Предпочитате този метод вместо да се впускате във връзка, единствено с цел да не бъдете сами корав дълго време.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР