+++ Поглед към In-Car-Entertainment на бъдещето в рамките на CES

...
+++ Поглед към In-Car-Entertainment на бъдещето в рамките на CES
Коментари Харесай

BMW Theatre Screen - киноизживяване в автомобила

+++ Поглед към In-Car-Entertainment на бъдещето в границите на CES 2022
+++ BMW Theatre Screen с Amazon Fire TV built-in
+++ Theatre Mode трансформира задната част на автомобила в киносалон
+++ 31-инчов Ultra-Wide-Display с резолюция до 8K

BMW Group работи дружно с Amazon, с цел да интегрира изцяло Fire-TV преживяването в системата Theatre Screen. Това дава на пасажерите достъп до богато и разнообразно наличие, на което могат да се любуват при пътешестване посредством видео-стрийминг, слушане на музика или изтеглени стратегии.
С режима My Mode Theatre се съгласуват разнообразни функционалности като намаляване на Theatre Screen, осветлението и позицията на затъмняващите щори, с цел да може пасажерите оптимално да се настроят към обгръщащото развлекателно преживяване от най-голям клас.
BMW Theatre Screen е 31-инчов панорамен екран с формат 32:9 със Smart-TV функционалности и разграничителна дарба до 8К.
Подготвя се характерно за пазара Streaming-предложение за клиентите в Китай.

С My Modes може да се сътвори изцяло потребителско преживяване в интериора на BMW, което отразява и въздейства върху ситуационното въодушевление на лидера и неговите спътници. Повече от всеки път това основава атмосфера, която обезпечава неповторими моменти, цялостни с страсти и трансформира самостоятелната подвижност в изключително интензивно преживяване. На Consumer Electronics Show (CES) 2022 BMW Group показва друга, изключително извънредна версия на My Modes по отношение на нова и неповторима в международен мащаб развлекателна система в автомобила за бъдещите модели на BMW. В My Mode Theatre с помощта на BMW Theatre Screen, панорамен екран във формат 32:9, задната част на интериора се трансформира в частен киносалон със Surround-Sound и 5G съгласуваност. Там всяко пътешестване за пасажерите се трансформира в спиращо дъха киноизживяване с самостоятелно избираеми развлекателни стратегии на 31-инчов Ultra-Wide-Display с висока разграничителна дарба до 8К.

Франк Вебер, член на борда на шефовете на BMW AG по развойната активност: „ Ние създаваме завладяващи цифрови преживявания за насладата от шофирането. В Theatre Mode задната част на интериора се трансформира в частен киносалон. С 31-инчов екран, 5G съгласуваност, разграничителна дарба 8К, Surround-Sound и самостоятелни Streaming стратегии се обезпечава невиждано преживяване, което слага нови стандарти в региона на In-Car-Entertainment. “

Голямоформатният екран със Smart-TV функционалност при включване се появява от тавана с едно филигранно въртеливо придвижване по две странични релси. BMW Theatre Screen може да бъде ръководен посредством допиране или посредством интегрираните в задните порти тъч-полета.

Нов стандарт за 4K при In-Car Entertainment

За да трансформира тази иновация в действителност, BMW Group избра Amazon Fire TV, с цел да сплоти наличието и технологията, които обезпечават цялостно развлекателно преживяване в автомобила. Fire TV разрешава на пасажерите на задната седалка да се любуват на разнообразно наличие от известни приложения. Те могат да стриймват филми и сериали, да слушат музика и да гледат изтеглени стратегии – и всичко това по време на пътешестване. Това е първата интеграция в автомобила на Amazon Fire TV, която поддържа 4K наличие и предлага най-високата разграничителна дарба и максимален екран от всяко прекарване на Fire TV в автомобил. Подготвя се характерно за пазара на Streaming услуги за клиентите в Китай.

Завесата се подвига: завладяващо озвучаване със звуци, основани в съдействие с Ханс Цимер

Новаторското In-Car-Entertainment преживяване в бъдещите първокласни модели на BMW стартира с активирането на My Modes Theatre. Отварянето на BMW Theatre Screen от тавана е съпроводено от звукова оформление, основано особено за тази цел в съдействието сред BMW Group и известния композитор на кино музика и притежател на Оскар Ханс Цимер. Звуковото оформление завършва тъкмо сега, когато дисплеят доближи крайната си позиция. В същото време на екрана може да се види графична анимация, особено проектирана за My Mode Theater, която е създадена от дизайнерите на потребителски интерфейс на BMW. Наред с това слънчевите щори за страничните прозорци и задното стъкло се спускат, а вътрешното осветяване в задната част на автомобила се понижава.

Голямо кино: 32:9 панорамен екран с разграничителна дарба до 8K

BMW Theatre Screen е ултраширок панорамен екран с диагонал на екрана от 31 инча, който се простира хоризонтално през съвсем целия интериор и доближава във височина от облицовката на тавана до облегалките на предните седалки. Благодарение на функционалността Zoom наличието може бъде възпроизвеждано в съотношения 16:9, 21:9 и даже 32:9. Изключително високата разграничителна дарба от към 8 000 х 2 000 точки (пиксела) на колона на екрана разрешава извънредно ясно и детайлно образно преживяване, за картина с Ultra HD качество. Особено висококачественото и богато на нюанси звуково преживяване се обезпечава от интегрираната озвучителна система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound. Наклонът на екрана може да се трансформира благодарение на тъч ръководство в менюто за ръководство на развлекателната система в автомобила. Благодарение на това се подсигурява оптимално киноизживяване с най-голям комфорт от всяко място в автомобила. Съответните тъч-полета, които с изключение на всичко друго служат и за избор на формата на екрана и силата на звука, са подредени както в десния, по този начин и в левия борд на екрана, тъй че да могат да се ръководят комфортно от всички пасажери. Като опция, за управлание на развлекателната система могат да бъдат употребявани контролните панели, интегрирани в дръжките на вратите.

Пълна стратегия: огромно многообразие от развлечения с помощта на 5G съгласуваност и цялостна интеграция с сътрудниците

In-Car-Entertainment системата на бъдещето ще обезпечава приятност от преимуществата на най-съвременния смарт тв приемник по време на пътешестване. Базата за стрийминг е онлайн връзка с бързо и надеждно предаване на данни. BMW Group е пионер при внедряването на 5G стандарта за мобилна връзка в колите. Технологичният флагман BMW iX е първият премиум автомобил в света, който употребява този стандарт за предаване на данни. В бъдеще той ще се употребява и в други модели като BMW i4 и със своята извънредно висока честотна лента на данни и ниска инертност предлага идеални условия за безкрайно стрийминг преживяване при първокласната In-Car-Entertainment система на бъдещето ( скоростта на Streaming зависи от локално наличното мрежово покритие). С BMW Theatre Screen BMW слага нови стандарти в региона на In- Car- Entertainment и предлага на пасажерите на задната седалка развлекателно преживяване като в киносалон.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР