Поетапно започва включване на отоплението във Враца, съобщиха от Топлофикация

...
Поетапно започва включване на отоплението във Враца, съобщиха от Топлофикация
Коментари Харесай

Пускат парното и във Враца

Поетапно стартира включване на отоплението във Враца, оповестиха от " Топлофикация Враца ” ЕАД на формалната си интернет страница.

Първо ще бъде пуснато парното в детски, обществени и болнични заведения, както и в образователни заведения, а по-късно за битови клиенти и икономически институции. От сдружението уведомяват, че дейностите за включване на отоплението са подхванати с оглед влошените метеорологични условия и неподходяща дълготрайна прогноза за трайно захлаждане.

Клиентите, които не желаят въвеждане на отоплителните съоръжения в режим за отопление е нужно да оставят известие на уместно място в абонатната станция и да дават молба и протокол от Общо заседание с подписите на минимум на 2/3 от притежателите или на съответния началник на институция, разясниха от " Топлофикация Враца ”.

Преди стартирането на отоплението е значимо клиентите да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да ги запълнят, в случай че са източени. Препоръчително е запълването да става при изцяло отворени вентили на радиаторите, за естественото им обезвъздушаване и действие.

В случаи на установен проблем с електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани на радиаторите, е належащо да се уведоми топлинният счетоводител. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена и в които се правят ремонтни работи, показаха още в уеб страницата си от сдружението.

Поетапно стартира стартирането на парното и в други градове на страната, измежду които Плевен, София и Сливен.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР