Поемам цялата вина! Поемам я, защото въпреки многобройното повтаряне и уроци,

...
Поемам цялата вина!
Поемам я, защото въпреки многобройното повтаряне и уроци,
Коментари Харесай

Поемам цялата вина

Поемам цялата виновност!

Поемам я, тъй като макар многочисленото повторение и уроци, очевидно не съм съумяла да обясня на „ положителните сили ”, че черните акции водят единствено и само до внезапно рухване на изборната интензивност.

Не са ми стигнали думите да разясня, че като пада, изборната интензивност пада цялата, а освен на силите, против които е ориентирана черната акция, както и че от това рухване губят всички, само че по-големите губят по-малко.

Не съм съумяла и да опиша, че когато представяш политическата борба като борба против животно и растение, от това повече губи този, който изобразява по този начин борбата, в сравнение с този, който е изобразен по този начин.

Поемам я, тъй като не съм обърнала особено внимание на това, че черните акции не трябва да се подписват и да се идентифицираш с тях, тъй като наказването е неотложно.

Поемам напълно виновността, тъй като не съм научила положителните сили, че когато против теб има компромат /истинността на тези записи няма да разясня тук/, единственото, което не трябва на никаква цена да правиш, е да го легитимираш и по този метод, хем да го признаеш /в случая това беше направено с откровени думи/, хем да го популяризираш.

Многократно съм разказвала за черните акции и тяхната роля в България. Дори през 2021 се бяха появили едни чужденци, които показаха брилянтен вид на некадърна и несполучлива черна акция и, признавам си, струваше ми голямо изпитание да убедя управлението на Политическа партия, че това ще се обърне против нас, без да уязви по никакъв метод обекта на черната акция. Тогава съумях, само че очевидно не съм съумяла да ги убедя, за което поемам цялата виновност. 

Поемам виновността и за цялостната липса на логическа поредност в държанието на претендиращите за положителни сили, като по-малко от 24 часа след самопубликуването на компромата, взеха че го оповестиха за подправен, инсталиран и съединен, нещо което беше в цялостно несъгласие с направеното предния ден. Защото от това бедният гласоподавател остава в цялостен ступор, не знаейки че второто мислене на Политическа партия, много постоянно се отличава от първото. А от време на време този развой отсъства изцяло.

Поемам виновността за това, че направих тъй наречените „ сравнителна акция ”, нещо неразрешено в целия Европейски Съюз, в която се самоопределяхме като несравнимо по-добрите, като в това време популяризирахме облиците на тези, които малко по-рано бяхме определили като животно и зарзават. Не ви е ясно ли? И на мен не ми е ясно. 

Поемам виновността за това, че доколкото имаше положителна акция, тя се състоеше в обикалянето из страната и с старания напълнени зали с една презентация, която - като се изключи че ни представяше /по много отегчителен начин/ за незаменими и единствени, твърдеше и че към този момент имало било /на 99%/ четири моста над Дунав, както и отново по този начин едни пътища. Твърдение, което имаше за цел да се опълчи на това – „ тези и една лопата асфалт не са поставили ”, но посредством лека замяна на истината.

Поемам виновността за това, че с изключение на 25% отдръпнал се гласоподавател, за това че го лъгахме с някакво „ независимо ръководство ” с един министър на ГЕРБ, с една сглобка, доведох и до още 25% загуба по време на акцията, защото още веднъж разреших тази акция да бъде измислена от някой, който не знае български и не познава българската реалност.

Поемам виновността за това, че съм единствената партия, която по време на акцията губи проценти, а не печели такива и доведох /комбинирано от политическа машинация и некадърна кампания/ до двоен спад на принадлежащите ми гласоподаватели, пардон и до повече от троен спад, съпоставен с 2021 година.

Поемам виновността и за това, че моите представители са лишени от каквито и да било качества, харизма, познания и убеждения и че рецитират опорки, като възпитаници в 3-ти клас, а тезите които постоянно изричат, са на деца от забавачката. Венкосабрутевщината е персонално и само моя виновност.

Поемам виновността за това, че се обърнах към позитивната акция едвам 5-6 дни, преди края и то по метод, който беше по-скоро презрян и комичен, в сравнение с безапелационен. А и по какъв начин да бъде безапелационно, че обичаш България, като преди този момент от самото начало си мразел.

И най-после, одобрявам и виновността за това, че през последните дни, обвързваните с Политическа партия анализатори, въодушевено ненавиждат българския народ.

Ето това е гаранция за по-нататъшен цялостен неуспех.

Поемам виновността и бих желала да ПОДАМ ОСТАВКА. Да напусна позицията си на член на тази партия, признавайки цялостния си неуспех, само че и това не съумях да направя, тъй като по някакъв вълшебен метод се оказа, че към този момент не съм член. Не съм напуснала, не съм изключена, само че някак си съм „ отпаднала ”. Така че и и този акт на достолепие и вдишване на виновност ми беше лишен.

Очаквам от средите на Политическа партия това да бъде и единствената оставка, тъй като както към този момент ясно заявих, цялата виновност е моя и само моя.

На управлението на Политическа партия остава да „ не се отхвърля от фантазията си ”, макар че те бяха определени от българския народ не да мечтаят, а да изпълнят фантазиите на народа.

Затова депозирам оставка и от през днешния ден нататък, в случай че някъде и по някакъв мотив загатвам Политическа партия, това ще бъде от позицията ми на изцяло безпартиен човек.

За „ мечтателите ” остава удобното място на съпротива, която особено желая да подчертая, че това е една доста много комплицирана работа, на която Политическа партия на този стадий са изцяло неспособни. Дано да се научат.

Иначе, реверанс пред Христо Иванов!

Така се прави в същинската политика.

Б. ред. - Диана Дамянова е прочут експерт по публични връзки. Тя провежда първата акция на Продължаваме промяната през 2021 година когато партията на Кирил Петков и Асен Василев за първи и единствен път до момента завоюва избори. Мнението на Дамянова публикуваме от фейсбук профила ѝ с нейно позволение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР