Поемам този мандат с чувство на отговорност. Това коментира вицепремиерът

...
Поемам този мандат с чувство на отговорност. Това коментира вицепремиерът
Коментари Харесай

Габриел: Споразумението и Министерският съвет вървят в пакет, трябва ни още време

Поемам този мандат с възприятие на отговорност. Това разяснява вицепремиерът в оставка Мария Габриел. Бяхме помолени от ПП-ДБ за още малко време. Имаме потребност от оптимално малко време, добави тя. 
„ Споразумението и Министерският съвет вървят в пакет. За нас е значимо всичко да бъде изговорено и доста ясно да излезем с позиция, която споделя, че ние сме дружно ”, сподели още Габриел.
Тя посочи, че България има потребност от непоклатимост. „ Но тя би трябвало да бъде въз основа на ясни правила на гласност, бистрота, споделена отговорност, равнопоставеност в ръководството, общи цели и общо предпочитание да върви напред страна посредством промени ”, добави тя.
„ Ясно е, че в пакет би трябвало да вървят и Споразумението, и състава на Министерски съвет. До през вчерашния ден нямахме изясненост ще бъде ли подписано Споразумението, или не. Вчера ни споделиха, че не, а през днешния ден - че ще го подпишем. Нашето схващане е, че би трябвало да се подпишат дружно. Това, което видяхме като план за Министерски съвет, ние го виждаме за първи път. Този състав за нас е недопустим ”, сподели Николай Денков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР