Поема товар до 120 кг, поддържа три скоростни режима, може

...
Поема товар до 120 кг, поддържа три скоростни режима, може
Коментари Харесай

Kugoo S1 – пъргав, издръжлив и ценово достъпен е-скутер

Поема товар до 120 кг, поддържа три скоростни режима, може да се сгъва за комфортно носене и е подсигурен със здрави гуми, двойна спирачка и светлини

Електрическите скутери се радват на изключителна известност, изключително в огромните градове

В последните години електромобилността е във фокуса на вниманието. И до момента в който електрическите коли към момента са необичайност на множеството пазари, по-малки транспортни средства като е-скутерите се радват на изключителна известност.

Едни от най-хубавите електрически скутери, налични на пазара, са Kugoo S1 и неговият по-класен другар Kugoo S Pro. Тези тротинетки могат да се намерят на доста положителни цени в огромните онлайн магазини като GeekBuying, с помощта на честите промоции и купоните за отстъпка – Kugoo S1 се предлага сега за $255,99 с ваучър GKB223S, до момента в който Kugoo S1 Pro коства $322,99 с ваучър GKB224S.

Тъй като доставките са от европейски склад, покупката на Kugoo не се оскъпява с спомагателните мита, а самата доставка е изцяло безвъзмездна в границите на няколко дни, акцентират от онлайн търговеца.

Е-скутерите Kugoo S1 и Kugoo S1 Pro са измежду най-търсените на пазара

Kugoo S1 разчита на мощта на 350-ватов мотор, или със 100W повече от конкурентния модел Xiaomi  M365 (двата скутера са съпоставени в уеб страницата Xiaomi Planet). Скутерът Kugoo има преимущество и в оптималния товар, който може да поеме – 120 кг против 100 кг. Конструкцията му е направена от здрава и лека алуминиева сплав – Kugoo S1 тежи 11 кг, или с 1,5 кг по-малко от модела на Xiaomi.

Удобството е отличителна линия на Kugoo S1. Моделът разрешава контролиране на височината на кормилото в 3 степени – 93 см, 107 см и 116 см, което го прави подобаващ и за деца. Сгъваемата структура, включително на кормилото, обезпечава мечтаната портативност при преместване и предпазване на скутера.

Това, което липсва на Xiaomi M365, е екранът. Макар и по-евтин, Kugoo S1 предлага пъстър LCD екран, който демонстрира скоростта, изминатото разстояние, времето, статус на батерията, продължителността на каране и друга потребна информация.

За сигурност на пътя Kugoo S1 е оборудван с предна LED светлина и задна предупредителна светлина. Спирачният път на скутера е 4 метра. Предната спирачка е автоматизирана, а задната е класическа ръчна, както при стандартните скутери без мотор.

Моделът поддържа три скоростни режима: 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Производителят дава 30 км пробег с едно зареждане на батерията, само че този индикатор зависи в последна сметка от натоварването и скоростта.

Kugoo S1 се сгъва за броени секунди за по-удобно носене

Kugoo S1 разполага с 8,5-инчови твърди гуми със отбрана против хлъзгане. Шофирането с такива гуми не е толкоз комфортно, колкото при стандартните гуми, само че производителят се е погрижил за това, като е сложил амортисьор тъкмо над предното колело.

Можете да купите този отличен скутер тук: Kugoo S1 – на цена от $255,99 с ваучър за отстъпка GKB223S и безвъзмездна доставка от европейски склад, без спомагателни митнически такси.

LCD екранът начело на кормилото демонстрира потребна информация

По-скъпият модел Kugoo S1 Pro ще ви предложи усъвършенствани характерности за сигурност на пътя. Той има спомагателни светлини в профил на дръжките, както и рефлекор зад предната гума. Гумите на Pro модела също са по-издръжливи, с по-дълбоки протектори, а това ги прави по-подходящи за каране в дъждовни условия.

Можете да купите Pro модела тук: Kugoo S1 Pro – на цена от $322,99 с ваучър за отстъпка GKB224S и безвъзмездна доставка от европейски склад, без спомагателни митнически такси.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР