Поела съм ангажимент, че няма да има компромис по отношение

...
Поела съм ангажимент, че няма да има компромис по отношение
Коментари Харесай

Един милион лева могат да станат санкциите за ремонта на ”Графа”

Поела съм ангажимент, че няма да има компромис във връзка с никого. Това съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия кметът на София Йорданка Фандъкова по отношение на новите проблеми, появили се след завършването на ремонта на трамвайното трасе по ул. ”Граф Игнатиев ”. Санкцията за целия обект може да стигне до един милион лв., разгласи кметът.
Всеки, работил по този план си носи отговорност. Санкции до този миг съм налагала както на изпълнителя, по този начин и на проектанта, и на надзора. Те могат да доближат и до един милион.

Малко над 20 милиона лв. е цената на ремонта за целия обект, изясни още Фандъкова.

Очевидно проектантът не е дал най-хубавото решение за отводнителите на трамвайните релси, с цел да се получи това при малко по-високи температури, уточни кметът.

Обектът още не е открит. Предстои огромна комисия с външни участници за приемането и въвеждането в употреба, добави Фандъкова на София.

По мотив започващия през днешния ден ремонт на столичната ул. " Житница ", Фандъкова изясни, че ще бъде направена цялостна смяна на настилките, нови тротоари и ново осветяване.

Очаквам сензитивно облекчение на трафика по бул. " Цар Борис Трети " след стартирането на придвижването. Продължаваме ремонтите в Овча купел, добави Фандъкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР