Подземният бос Красимир Каменов, по-известен като Къро, категорично отхвърли обвиненията,

...
Подземният бос Красимир Каменов, по-известен като Къро, категорично отхвърли обвиненията,
Коментари Харесай

Къро проговори от ЮАР: Не познавам никакви Парфюми!

Подземният необут Красимир Каменов, по-известен като Къро, изрично отхвърли обвиняванията, че е едно от лицата, които вземат участие в " скрит план против страната ". По-рано през днешния ден, на сензационна конференция на прокуратурата,

Сайтът " Афера " се е свързал през днешния ден следобяд с Къро, който съгласно слуховете от няколко години живее в ЮАР. Издателят на уеб страницата - журналиста Веселина Томова, разгласява и малко изявление с Красимир Каменов, който упорства, че не познава нито едно от оповестените от прокуратурата лица.

" Ума ми не го побира това, че съм набъркан във всичко това. Аз въобще не познавам нито едно от посочените лица. Не познавам нито този Делян Георгиев, нито този Тони Парфюма ли е, какъв беше, не знам… Изобщо не ги познавам тези хора! Какъв скрит план ще върша с тях, като въобще в никакъв случай не съм ги виждал и чувал през живота си?! Какви „ заприказва “ ще върша с „ Парфюми “ и всевъзможни там, които въобще не ги знам кои са и не ги познавам?! ", афишира Къро пред уеб страницата " Афера ". 

От изказването на подземния необут излиза наяве също по този начин, че още през 2019 година той е бил разследван като гарант на убийството на издателя Иво Прокопиев. Къро, който по това време е бил в България, дори е разпитван по случая, само че не е бил арестуван.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР