Подцени се обемът и ефектът на атаката срещу кандидата на

...
Подцени се обемът и ефектът на атаката срещу кандидата на
Коментари Харесай

Борис Бонев призова да не се отмества фокусът от важните неща

" Подцени се размерът и резултатът на офанзивата против претендента на " Продължаваме промяната-Демократична България " и " Спаси София " за кмет на София Васил Терзиев поради принадлежността на неговия татко, дядо и други родственици към Държавна сигурност. "

Това сподели водачът на " Спаси София " Борис Бонев по БНР.

" Васил Терзиев беше задоволително правилен в границите на договарянията преди номинирането му да даде информацията за предишното на неговите родственици. Ние не бяхме сюрпризирани от този факт, към оня стадий преценихме, че той няма да е чак толкоз огромен коминикационен проблем ", съобщи той.

" Същевременно обаче желая да направя много съществено разграничаване сред обществените мрежи и действителния живот на терен. За последните 10 дни организирахме близо 40 събития с жители в много квартали на София, откогато стартира акцията. Единици са тези, които изобщо повдигат тематиката за Държавна сигурност.

Хората имат потребност да чуят решенията на ежедневните проблеми, които ги тормозят - с паркиране, с детски градини, с замърсен въздух, с неприятна инфраструктура.

Не недооценявам и не подценявам тематиката, моето семейство да вземем за пример е претърпяло репресии, само че се е научило да прости. Не желая управническите качества на Васил Терзиев, фактът, че имаме огромно обединяване на опозицията в София против ГЕРБ и фактът, че можем да откопчим града от хватката на партията на Бойко Борисов след толкоз доста години, да бъде жертва на сходно изместване на погледа от значимите неща, за което даже претендентът ни не носи отговорност ", уточни още Бонев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР