Подсъдимият водач управлявал автомобила си от Айтос към Провадия. Около

...
Подсъдимият водач управлявал автомобила си от Айтос към Провадия. Около
Коментари Харесай

Изправят пред съда във Варна шофьор, опитал да подкупи полицай при тест за алкохол


Подсъдимият лидер управлявал автомобила си от Айтос към Провадия. Около 4,27 часа сутринта полицейски чиновници го спрели за инспекция. 39-годишният Иблямен бил поканен да отиде до служебния автомобил, с цел да бъде тестван за съществуване на алкохол с дрегер, само че отказал. След отхвърли му единият чиновник на реда почнал да приготвя ваучър за здравно проучване, а  сътрудника му – предписание да не ръководи МПС под въздействието на алкохол. Подсъдимият декларирал няколко пъти, че няма да даде кръв за проучване, вадел пари от портфейла си и ги предложил на чиновниците, с цел да не извършат служебните си отговорности.

Бил предизвестен, че дейностите му се записват от инсталираната камера в полицейската кола. Въпреки това Иблямен съумял да остави две банкноти по 20 лв. на прага на лявата врата на служебния автомобил, по-късно отишъл до дясната и хвърлил пред седалката още 2 банкноти по 10 лв.. След това споделил " Айде, готово! “ и тръгнал към колата си. Бил настигнат от служителите на реда, които му сложили белезници и уведомили дежурната част за случилото се.

Предстои делото против 39-годишния обвиняем, който е с чисто правосъдно минало, да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР