Подсъдимият у нас за шпионаж в полза на Русия е

...
Подсъдимият у нас за шпионаж в полза на Русия е
Коментари Харесай

Подсъдимият за шпионаж Николай Малинов откри втория конгрес на русофилите в Москва

Подсъдимият у нас за шпионаж в интерес на Русия е напуснал страната, с цел да взе участие в провеждането на Втория конгрес на Международно придвижване русофили в Москва. Това научи Faktor.bg от свои източници в Руското посолство. Форумът е открит на 26 февруари, а работата му продължава и през днешния ден. В него вземат участие над 300 делегати от 150 страни, а Малинов е първият му ръководител.

Освен от Николай Малинов България е показана на форума и от Максим Суворов, Тодор Ангелов и Атанас Панчев.

Ние с горделивост се назоваваме русофили, благодарим ти за тази чест Русия, разгласи Малинов при откриването на конгреса. В работата му взе присъединяване и външния министър на Руската федерация Сергей Лавров, който в словото си жигосах груповия Запад и посочи голямата роля на русофилите по света. Александър Дугин, прочут като шамана на путинизма разгласи, че има вяра на българския народ, който е приятелски, славянски и православен, разкритие на предателската роля на Запада против Русия.

Международното придвижване на русофилите е хибридна путинска организация, целяща да легитимира и пропагандира режима в Кремъл. Провеждането му единствено дни след убийството на Алексей Навални и преди идните президентски избори цели да показа Владимир Путин като герой за мир и татко на народите, а Русия като жертва на Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО.
Във форумите на участниците в конгреса с подигравка се разяснява и фактът, че един от българските делегати е дошъл с маратонки и анцунг.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР