Подсъдимият твърди, че скандалът избухнал заради телефон на изплащане Нищо

...
Подсъдимият твърди, че скандалът избухнал заради телефон на изплащане Нищо
Коментари Харесай

Обвинен в домашно насилие: Не съм виновен, но ще призная, за да се свършва

Подсъдимият твърди, че абсурдът избухнал поради телефон на погашение
Нищо не съм направил, не съм я бил. Но желая да призная и да сключа съглашение, с цел да се свършва допустимо най-бързо и да не обикалям по каузи. 

Това изясни в коридорите на Районния съд Калоян Кирилов. Мъжът е упрекнат, че на 12 септември м.г. в Пловдив е предизвикал лека телесна щета, изразяваща се в охлузвания и кръвонасядания по шията, гръдния панер и крайниците и травма на корема на някогашната си другарка Ивана. Нараняванията са причинени в изискванията на домашно принуждение. Според прокуратурата като се изключи че Кирилов е бил дамата, в продължение на месец той я следил на публични места, търсел я пред дома ѝ, обаждал ѝ се и ѝ писал известия, като всичко това би могло да възбуди боязън за живота на някогашната му другарка. 

" Тя ме предложения да живеем дружно. Съгласих се, само че апартаментът ѝ беше гол, без нищо. Купил съм мебели, купил съм климатик и един ден тя просто ми сподели, че не изпитва усеща към мен и би трябвало да се разделим ", твърди Калоян Кирилов. Връзката на двамата траяла 8 месеца, като през това време мъжът взел като подарък за обичаната си телефон на погашение. Малко откакто се разделили, Кирилов решил да се върне при нея, с цел да се схванат за телефона, който още плащал. 

Въпреки че не е склонен с изложеното в обвинителния акт, мъжът е склонен да признае виновност и имаше предпочитание незабавно да завърши с делото. Той обаче беше пристигнал в залата без юрист, което е спънка. 

" При съглашението наложително би трябвало да има наличие на бранител. Съжалявам, само че не мога да наруша закона. Спокойно, въпрос на един месец е ", изясни му арбитър Елена Герцова и закри разпоредително съвещание 5 минути след началото. 

Делото против Калоян Кирилов ще продължи на 28 септември, когато ще му бъде назначен длъжностен бранител.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР