Подсъдим за убийство в Добрич ще изтърпи осем години затвор

...
Подсъдим за убийство в Добрич ще изтърпи осем години затвор
Коментари Харесай

Подсъдим за убийство в Добрич ще изтърпи осем години затвор

Подсъдим за ликвидиране в Добрич ще изтърпи осем години затвор и ще заплати 270 000 лв. компенсации на роднини на жертвата, оповестиха от пресцентъра на Апелативния съд във Варна.

Въззивната инстанция напълно е удостоверила присъдата на Добричкия областен съд, с която Иван Ж. е приет за отговорен за ликвидиране в положение на мощно неспокойствие, провокирано от потърпевшия с принуждение и тежка засегнатост. Подсъдимият е направил действието по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост, показват от Апелативния съд.

Конфликтът зародил, откакто Иван Ж. схванал, че брачната половинка му изневерява. При стълкновението в гора край Добрич подсъдимият и Румен Р. си разменили удари. Двайсет дни по-късно инцидентен минувач видял зарязан автомобил, а край него тялото на мъртвия Румен Р.

Апелативният съд показва, че са нанесени голям брой тежки удари върху жизненоважни центрове на тялото на жертвата и настъпването на гибелта е било неизбежно. Подсъдимият е изоставил ранения самичък в отдалеченото и усамотено място макар тежкото му положение.

Решението може да бъде обжалвано пред Върховния касационен съд.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР