Подреждането на планетите в момента на вашето раждане има огромно

...
Подреждането на планетите в момента на вашето раждане има огромно
Коментари Харесай

Как обичат зодиите?

Подреждането на планетите сега на вашето раждане има голямо въздействие върху цялостния ви темперамент, включително и върху метода, по който обичате.
Огнени знаци: Овен, Лъв и Стрелец
Огнените знаци обичат по всепоглъщащ метод, с тях се свързва буйната обич. Те обичат мощно и в случай че са обичани еднообразно в подмяна, трансформират сътрудниците си в център на своята галактика дружно с тях самите. Огнените знаци са вълнуващи и непредсказуеми, което може да бъде наслада в един постоянно елементарен свят. Ако са решили да изградят сполучлив съюз, представителите на огнената буря работят интензивно за това, добавяйки искри, когато почувстват, че пристрастеността има потребност от наново разпалване. Тази сила и огън карат сътрудниците им да се усещат живи по способи, които никой различен знак не може да реализира.

 Добави изложение

 

 
Земни знаци: Телец, Дева и Козирог
Земните знаци одобряват връзките съществено, като преди да се впуснат в връзки, те преценят плюсовете и минусите. Тяхната отдаденост на един път към този момент почнала връзка ги прави прелестни сътрудници. Представителите на земните знаци правят оценка дребните жестове и са като оазис на поддръжка и успокоение за индивида до тях. Те имат потребност да усещат същата сигурност и преданост в колегата си, с цел да може връзката да продължи.

 Добави изложение

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР