Подреждането на четиримата лидери сочи, че има видими разделителни линии

...
Подреждането на четиримата лидери сочи, че има видими разделителни линии
Коментари Харесай

Психолог: Карадайъ като Мона Лиза, Слави Трифонов разказвач на приказки от отвъдното

" Подреждането на четиримата водачи сочи, че има забележими разграничителни линии сред тях. Първо, вижте кой седи в средата-Кирил Петков и Асен Василев. Най-силната рекламация за водачество е на Асен Василев, а не на Кирил Петков, показва най-висока степен на решителност, че той е изразител на посланието ", разяснява пред Нова нюз психологът Росен Йорданов.

" Имаше друго значимо - държанието на Христо Иванов, той беше заплеснат, с известно разстояние от Кирил Петков, сакаш във формат 3+1. Кирил Петков беше застанал изправен като водач, само че нямаше нито един миг, в който той да се усмихне, както нормално прави, тонът му беше по-приглушен. При Атанас Атанасов имаше единствено едно наежване, когато загатна името на Борисов, само че през останалото време приличаше на човек, който не е доста сигурен ", счита той.

" Истината е, че господин Атанасов се опита да скрие това, че е имало среща с актива, на изпълнителния орган на партията, там ми направи усещане, че не беше безапелационен и показа мнение, което не е толкоз монолитно ", сподели още психологът.

" Липсваше нормалната церемониалност и възторг, като че ли всички се опитваха да кажат нещо, с цел да създадат сериозен капак върху това, което Христо Иванов написа във Facebook. Последва бързата реакция на Петков и Василев и трябваше да се укрепи чувството за едносъставен съюз ", съобщи Йорданов.

" Борисов не искаше да наподобява изключително удовлетворен и е с логиката на психиката на състезател, който се старае да не позволява неточности. Той говореше изпреварващо, искаше да се показа като оптимално угрижен за това да бъде формирано държавно управление, само че той към този момент знаеше, какъв ще бъде отговора ", уверен е специалистът.

Той оприличи усмивката на Карадайъ с " усмивката на Мона Лиза ".

" Нинова приличаше на боксьор на който предричаха, че ще загуби борбата, само че е спечелил и като че ли споделя: " Защо ми посягаш, като знаеш, че ще те счупя ". Дама, която се схванала като мъж с останалите ", разказа той държанието на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Разказвач на приказки от отвъдното ", назова Йорданов Слави Трифонов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР