Подразделението Mercedes-AMG на Daimler обяви, че компанията пуска в продажба

...
Подразделението Mercedes-AMG на Daimler обяви, че компанията пуска в продажба
Коментари Харесай

Mercedes-AMG пуска лимитирана серия на състезателен автомобил. Цената стартира от 625 000 евро

Подразделението Mercedes-AMG на Daimler разгласи, че компанията пуска в продажба специфична лимитирана серия EDITION 55 на спортната кола Mercedes-AMG GT3, като налични за закупуване - на базова цена от 625 000 евро, са едвам 5 екземпляра на автомобила.

Интересен миг при Mercedes-AMG GT3 EDITION 55 е този, че по дифолт, автомобилът не предстои на хомологационните условия на Международната автомобилна федерация (FIA) и заради тази причина екипът е имал опция да поработи в допълнение и да даде по-голяма мощ на интегрираният мотор. Тук 6.3-литровото, V-образно, осемцилиндрово сърце генерира оптималната мощ от 650 конски сили, което е с към 100 конски сили повече спрямо формалната спортна версия на автомобила.

EDITION 55 на Mercedes-AMG дава обещание също по този начин и доста по-сериозно аудио преживяване, т.к.т изпускателната система не е оборудвана с спомагателни шумозаглушители.

От Mercedes-AMG обаче прецизират, че при предпочитание от страна на клиента, EDITION 55 на Mercedes-AMG GT3, който се отличава и с голям брой тематични стилистични решения и детайли, с неповторимо цветово решение на екстериора и интериора, и ще дойде при притежателя си в композиция със специфичен часовник, може да бъде изпълнена и напълно съгласно условията на FIA.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР