Подразделението BMW M на BMW Group обяви, че компанията ще

...
Подразделението BMW M на BMW Group обяви, че компанията ще
Коментари Харесай

Наоми Кембъл ще създаде уникално BMW XM

Подразделението BMW M на BMW Group разгласи, че компанията ще работи в тясно съдействие с Наоми Кембъл по пазарното лансиране на първия по рода си за автомобилния колос BMW XM.

От BMW споделят, че с емблемата Наоми Кембъл в ролята й на главен участник в основаването, международната връзка по пазарното лансиране на , под мотото Dare to be You (Осмели се да бъдеш ти), ще се концентрира върху ново измерение на самонадеяно наличие, изразителен начин на живот и уверена характерност.

" Слоганът Dare to be You на BMW M мигновено ме притегли, тъй като той разказва тъкмо увереното държание, което е належащо за напредъка и позитивната смяна ", разяснява Наоми Кембъл.



" Със мощното си възприятие за хармония и дизайн, тя ще бъде от огромно значение в идните планове ", споделят от BMW M. " Като спомагателен акцент в това съдействие, неповторима версия на BMW XM, проектирана от нея, ще бъде показан през 2023 година ".

BMW XM, което ще бъде стартирано на пазара през тази пролет, е оборудвано с първата по рода си M HYBRID задвижваща система, която е в положение да предложи на лидера оптималната мощ от 653 конски сили и 748 конски сили при специфичната си версия XM Label Red, трансформирайки се в най-мощната серийна кола в цялата история на именитата марка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР