Подписването и преговорите за коалиционно споразумение са крайно наложителни, тъй

...
Подписването и преговорите за коалиционно споразумение са крайно наложителни, тъй
Коментари Харесай

Сачева: Подписването на коалиционно споразумение е крайно наложително

Подписването и договарянията за съдружно съглашение са извънредно наложителни, защото считаме, че е време политическото двуличие да спре. Това съобщи Деница Счева от ГЕРБ-СДС в отговор на думите на премиера Николай Денков от по-рано през днешния ден, съобщи Българска национална телевизия.

" Ясно е, че работим дружно по съответни цели и не одобряваме държанието на ПП-ДБ, които неглижират, че ГЕРБ-СДС е първа политическа мощ, спечелила доверието на своите гласоподаватели и имаща право да предлага и да извършва стратегиите и целите, с които е била изпратена. " – уточни тя.

Относно управническата стратегия - ГЕРБ чакат да чуят от Николай Денков какво е изпълнено до момента и в случай че има неизпълнени задължения - за какво, сподели Сачева. Тя дефинира като нелепи " непрекъснатите подмятания за корупционен багаж ".

" Бихме желали да посочим на господин Денков, че от едната му страна стои човек, който още не е дал явен и съответен отговор на българските жители във връзка с " Чаталджа ". Имаме различен министър, в чието министерство имаше арести за корупция. Има министър в неговото държавно управление, който върви с защита поради това, че не е извършил политически поръчки. " – означи Сачева.

Борбата с корупцията е главен приоритет и на ГЕРБ-СДС и ние не се борим за постове, сподели още тя.

" Затова не слагаме регулаторите преди всичко, нито приказваме с формули като 50:50, 60:40 или 20:30, тъй като го считаме най-малкото за неприлично ", акцентира Деница Сачева.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР