Подпалени български флагове!Пребити невинни български граждани!Опожарени български клубове!Поругани български паметници!Опетнени

...
Подпалени български флагове!Пребити невинни български граждани!Опожарени български клубове!Поругани български паметници!Опетнени
Коментари Харесай

„Българско лято“: Време е да си оправим държавата!

Подпалени български знамена!
 ❗ Пребити почтени български жители!
 ❗ Опожарени български клубове!
 ❗ Поругани български монументи!
 ❗ Опетнени български персони!
 ❗ Закони за възбрана на българските сдружения!
 ❗ Българи живеещи в боязън и репресии!

 ‼️ От времето на Желю Желев, първи признал Северна Македония (тогава Република Македония) за самостоятелна страна, та до през днешния ден – неточност, след неточност, след неточност в политиката ни към тази толкоз близка до сърцето и мозъка нам страна.

 ❌  В Скопие вършат всичко допустимо да накарат българи и македонци да не се „ дишат “! А имат единствено условия и искания, на които българските политици като цяло угаждат!

 ⁉️  Докога българският народ, почитащ и паметлив завета и делото на своите будни и родолюбиви предшественици ще разрешава това оскърбление и поругаване на националната еднаквост и достолепие?

 1️⃣  За да има добросъседство напъните би трябвало да са взаимни. И реципрочни. Както и ограниченията. След като Скопие желае да вкара българи в „ черен лист “, безусловно налага се и България да направи подобен, за хора с ясно изразени антибългарски позиции. Не е като да няма такива.

 2️⃣  Трябва да бъдат преразгледани всички български паспорти, издадени на мними македонци (жаелаещи НЕ да са българи, а да са европейци), по времето на Бойко Борисов и Красимир Каракачанов.

 3️⃣  Трябва да се приключи износът на електрическа енергия за Р. С. Македония на съвсем индустриални цени! За кого е преференциална тази договорка? Със сигурност ще изскочат забавни обстоятелства!

 4️⃣  Идват избори, може би съдбовни – Статуквото, в лицето на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия готви цялостна реабилитация. Затова на тези избори всеки глас е значим. Защо обаче от Северна Македония идват толкоз малко гласове?

 ❗ Първо – тъй като български (разбирай европейски) паспорти са давани на хора, които нямат никаква връзка с България.

 ❗ И второ – хората с българско съзнание се опасяват да отидат до урните в Северна Македония поради насадената ненавист и поради все по-реалната опасност да бъдат пребити на улицата.

  </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР