Подозрителен дрон беше забелязан над Ватикана, предаде ТАСС. По информация

...
Подозрителен дрон беше забелязан над Ватикана, предаде ТАСС. По информация
Коментари Харесай

Подозрителен дрон беше забелязан над Ватикана

Подозрителен дрон беше видян над Ватикана, съобщи ТАСС. По информация на телевизия "РАИ нюз 24 " полицията и карабинерите са почнали инспекция и полицейски хеликоптер е бил вдигнат по паника.

Засега не се оповестява на кого е принадлежал дронът и с каква цел е летял над католическия град-държава, отбелязва ТАСС.

Въздушното пространство над Ватикана беше оповестено за зона без полети от съображения за сигурност. Използването на дронове, в това число от туристи, е неразрешено. Безпилотните летателни машини постоянно се употребяват за фотоси, както и от разнообразни служби, в това число метеорологичната.

Неотдавна терористичната организация Ислямска страна разгласява в интернет запис със закани против папа Франциск. Освен това в обществените мрежи и изключително в криптираното приложение за онлайн чат Телеграм се появи обръщение на италиански с апел за деяние, ориентиран към терористите, които не са обвързани с нито една терористична организация.

След последния атентат в Барселона, при който микробус се вряза в пешеходци, в италианските градове се разполагат загради от цимент и циментови вази с цветя на местата за достъп до централните градски улици, защото доста от тях наскоро бяха превърнати в пешеходни зони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР