Подозираме, че платформите на букмейкърите се напълниха с най-различни опции

...
Подозираме, че платформите на букмейкърите се напълниха с най-различни опции
Коментари Харесай

Какво представлява парлей бонусът на Bet365

Подозираме, че платформите на букмейкърите се изпълниха с най-различни варианти за правенето на прогнози. Вниманието в този случай е насочено към парлей прогнозите и наличните бонуси, като за тях можем да открием информация тук - и да вземем даже по-добри условия със специфичен бонус код. Ако в никакъв случай не сте чували за парлей, дано първо разбираем какво съставлява той.

Подозираме, че мнозина са правили по този начин наречените множествени
залози в дадена платформа. Те са изключително специфични, тъй като могат да обединят няколко срещи от един спорт, да съберат всички коефициенти в един и да разрешат на потребителя да се възползва от този тип детайлности. Разбира се, тогава и нашият залог е единствено един.

Това, което множественият
залог крие като ограничаване, е фактът, че може да избирате единствено един спорт. Дълго време точно това беше необикновен проблем, само че ще открием, че през днешния ден обстановката е решена с по този начин наречените парлей залози. Те на практика наподобяват на множествените, само че ни разрешават да изберем всички идни обичани срещи от разнообразни спортове на едно място. С други думи можем да открием, че идва огромен мач в тениса и да го изберем, прибавяме няколко срещи на обичани тимове и по-късно допълваме с някакъв военен спорт.

Парлей залогът няма ограничавания на спорт и тъкмо това го прави желан, изключително в случай че желаете да натрупате съществени коефициенти, изключително при наличието на тъкмо такива. От друга страна не би трябвало да забравяме, че въпреки всичко при този тип
залози има и някои опасности, да вземем за пример колкото повече мачове прибавим, толкоз по-висок е и рискът някоя прогноза да не се извърши. Условието за сполучливо изработен парлей е всички срещи да следват нашата прогноза, при един неуспех губим. Следователно още тук би трябвало да подчертаем, че условието е да бъдем изключително рационални при избора на обичаните срещи.

Посоченият
букмейкър дава специфични бонуси за този тип залози. Същият е насочен към американските спортове, като още веднъж се позволяват забавни комбинации. Разбира се, изражението на бонуса е процентно повишение на крайния резултат, но тук не би трябвало да забравяме и още една доста значима детайлност, процентът се покачва с избора на срещите.

Самият
бонус идва под формата на чиста облага, само че въпреки всичко би трябвало да внимаваме, тъй като поставената промоция е за спортни дисциплини, които не се излъчват в страната, а с цел да ги познаваме, би трябвало да сме създали много съществени разбори и да сме се срещнали с опциите на всеки спортист и тим, който ще попадне в електронния фиш.

Добрата вест е, че при този тип прогнози може да избирате и съответни пазари като хендикап, първо и второ полувреме и други. Препоръчваме да се запознаете в детайли с изискванията, в случай че тези условия са ви допаднали и желаете да обедините всички забавни срещи на едно място, без значение от каква дисциплинираност идват.

Най-важното в този случай е ще е условието за правене на доста обширен разбор, въпреки всичко би трябвало да бъдете безапелационни в избора си, изключително откакто сте избрали повече срещи. Положителната страна е, че може да употребявате минимални
залози и да се наслаждавате на същата страст, анализаторите от дълго време са удостоверили, че няма никакво значение каква ще е цената, откакто страстта и в двата случая е една и съща.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР