Подобрява се състоянието на отровения критик на Кремъл и той

...
Подобрява се състоянието на отровения критик на Кремъл и той
Коментари Харесай

Състоянието на Навални се подобрява. Изведен е от изкуствената кома

Подобрява се положението на отровения критик на Кремъл и той е изведен от изкуствената кома. Това оповестиха през днешния ден от берлинската болница „ Шарите “, в която 44-годишният съветски опозиционер бе признат на лекуване, съобщи Франс прес. 

Състоянието му се е подобрило и той реагира на словесни дразнители. Все още е прекомерно рано да се оценят евентуалните дълготрайни последствия от тежкото му отравяне, написа в прессъобщението на болничното заведение.

В края на предишния месец Навални се почувства зле по време на полет със аероплан и без приет в болница в Омск. Впоследствие бе трансфериран в берлинската болница. Германските управляващи оповестиха предходната седмица, че имат сигурни доказателства, че той е бил токсичен с нервнопаралитичен сътрудник от рода на „ Новичок “. До този извод са стигнали експерти от лаборатория на Бундесвера.

Русия изрично упорства, че при анализите, осъществени в Омск, не са открити никакви отровни субстанции в организма му.

Днес Кремъл още веднъж отхвърли „ неуместните “ опити да бъде хвърлена виновност върху Русия за хипотетично отравяне на Алексей Навални, до момента в който Европа обмисля опцията за наказания. „ Опитите да бъде обвързвана с Русия с това, което се е случило, са неприемливи и неуместни “, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР