Подобно на това, което сервитьорът забелязва за вас и това,

...
Подобно на това, което сервитьорът забелязва за вас и това,
Коментари Харесай

Какво забелязва барманът – 3

Подобно на това, което сервитьорът вижда за вас и това, което стюардесата вижда за вас, нещата, които барманът вижда в началото, включват вашето отношение, външен тип, метод на говорене, познаване на разпоредбите на етикета и други дребни детайлности. Това включва всички груби привички, които проявявате, и даже тези видимо учтиви привички, които барманите в действителност не харесват.

Колко салфетки употребявате

„ Не знам за какво, само че в действителност наподобява, че какъв брой салфетки за коктейли сграбчва някой е същински тест за неговата персона, съвсем като тест на Buzzfeed “, майтапи се Ернандес. Той изяснява:
Хората, които просто одобряват салфетката, която им е дадена с коктейла, са от тези, които се съгласяват, не вършат неспокойствие и като цяло са приятни и не са пияни.Хората, които желаят спомагателна салфетка или две, са малко по-внимателни както във връзка с напитките, по този начин и във връзка с хигиената. Те постоянно избърсват мястото си на бара или масата и употребяват дискретно нанасяне на дезинфектант...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР