Подобно на своя покровител, русия президент Владимир Путин, и главата

...
Подобно на своя покровител, русия президент Владимир Путин, и главата
Коментари Харесай

Кадиров като Путин с Пряка линия: Прави лицеви опори в ефир, обича турски сериали, не чете книги

Подобно на своя настойник, русия президент Владимир Путин, и главата на Чеченската република Рамзан Кадиров организира телевизионна конференция наречена " директна линия ", оповестяват съветските медии, които означават, че очевидно Кадиров се стреми да завземе колкото е допустимо повече място в общественото пространство.

Той непрестанно припомня, че е " основен герой " за обичайните полезности, срещу " фашизма, нацизма, сатанизма и ЛГБТИ ".

Той продължи настоятелно да приканва чеченските мъже да заминат да водят война на фронта в Украйна, а всеки мохамеданин би трябвало да направи това, с цел да попадне в парадайса.

Кадиров съобщи, че е " преизпълнил проекта за мобилизацията 254% ".

" Имам цялостното право да се кандидатирам за президент на Русия, като всеки жител на Русия. Другите могат, а чеченците не могат, по този начин ли? Но аз в никакъв случай няма да го направя... Още повече, страната в този момент се ръководи от умен, предвидлив, мощен човек, надарен, почтен и редовен ", съобщи Кадиров.

На въпрос за здравословното му положение, Кадиров стартира да прави лицеви опори и се опита безрезултатно да вдигне с уста микрофона от пода.

Любопитен факт е, че Кадиров е огромен поддръжник на турските сериали, а по време на конференцията той призна и, че не обича да чете книги.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР