Подобно на комикс героя Магнито от вселената на Марвел, немецът

...
Подобно на комикс героя Магнито от вселената на Марвел, немецът
Коментари Харесай

Немец твърди, че може да манипулира метал със своите сили

Подобно на комикс героя Магнито от вселената на Марвел, немецът Мирослав Магола твърди, че е в положение да манипулира железни предмети само със силата на телепатията си, написа Express.

55-годишншят мъж упорства, че може да подчини метала на волята си и е развил това умеене след задълбочено проучване на силата на психологичната сила.

" Установих, че мога да се науча да манипулирам неорганични предмети още през 90-те години. Оттогава насетне се пробвам да модернизирам уменията си и да навляза в дебрите на човешкия магнетизъм ", споделя немецът.

По думите му металните предмети залепват за ръцете му все едно са приковани с лепило. Магола желае да употребява силата си за положителното на човечеството.

" Искам да развия силите си и сега съм решен да изуча телепатия и лечителски умения ", продължава той и е уверен, че на света има и други хора с сходни благоприятни условия. Освен това феноменът се готви да завоюва премията One Million Dollar Paranormal Challenge на стойност 1 милион $, която не е присъждана съвсем половин век. Предизвикателството е заложено от известния магьосник Джеймс Ранди през 1964 година и може да бъде преборено от всеки, който потвърди свърхумения като телепатия, лекуване със силата на вярата, прераждане и така нататък

Магола към този момент има концепция по какъв начин да подходи към това предизвикателство.

" Ще го направя онлайн по малкия екран и нямам самообладание да видя реакцията на публиката и да оправдая скептиците ", окуражен е той.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР