Подобно на грима, който има невероятната способност да придаде съвсем

...
Подобно на грима, който има невероятната способност да придаде съвсем
Коментари Харесай

Гущерова неузнаваема - slava.bg

Подобно на грима, който има невероятната дарба да придаде напълно друг тип на женското лице, косата и прическата също играят доста значима роля във визията на една дама. Те могат да трансформират до неразбираемост цялостното лъчение на представителките на нежния пол, трансформирайки ги като че ли в различен човек.

Точно подобен е казусът със Светлана Гущерова, споделила преди часове в формалната си Инстаграм страница изложба от две изображения, на които почитателите ѝ в обществената мрежа мъчно я разпознаха. Снимките са с рекламна цел, само че надали някои от потребителите е обърнал изключително внимание на този факт, тъй като на тях плеймейтката наподобява изцяло друго.

Образът ѝ е променен посредством точно на прическата ѝ, защото краищата на косата ѝ, която към този момент е в по-светъл цвят, са извити нагоре и захванати с шноли, създавайки илюзията, че тя е понижила дължината ѝ, придавайки ѝ ретро форма в духа на 70-те години. На фотографиите, събрали над 3 хиляди лайкове, брачната половинка на Християн Гущеров се намира в заведение, а на масата пред нея стои салата и чаша бяло вино.

Тя е облечена в тоалет с къси ръкави на марката "Louis Vuitton ", по чийто десен шахматно се редуват бели и черни квадрати, а под яката има къса декоративна верижка. Аксесоарите ѝ се състоят от дискретни обеци, гальовен пръстен две гривни и часовник.

И до момента в който някои от феновете ѝ показаха своето удивление, сравнявайки я даже с именитата София Лорен - трансформирала се в пример за хубост, други не бяха толкоз възторжени, изказвайки мнението си, че не утвърждават визията ѝ.

Енджи Касабие също не остана безразлична към реши да се включи в мненията, предава Dir.bg.
Снимки: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР