Подновяват търсенето на изчезналия на 31 юли дупничанин Янек Миланов.

...
Подновяват търсенето на изчезналия на 31 юли дупничанин Янек Миланов.
Коментари Харесай

Подновяват търсенето на изчезналия Янек Миланов

Подновяват търсенето на изчезналия на 31 юли дупничанин Янек Миланов.

То стартира в петък в наличието на основния прокурор и шефа на Главна дирекция „ Национална полиция” Николай Хаджиев. Днес се претърсва регионът западно от село Крайници. Хаджиев съобщи, че се претърсва регион с повърхност 120 кв. км, към този момент няма резултат от търсенето.

Агенция КРОСС напомня, че Янек Миланов от Дупница изчезна на 31 юли. За изгубването му бе арестуван за 72 часа и по-късно пуснат под домашенм арест Васил Капланов-Каплата. Сериозно наличие на полиция има из цяла Дупница. Блокиран бе квартал „ Ценеви” преди няколко дни по време на спецакцията по издирването на Миланов.

В село Крайници е засечен джипът на Капланов, с който на 31 юли за последно е забелязан изчезналият 43-годишен Янек. Той се е качил в автомобила, камери са снимали, че на отиване към селото Капланов ръководи джипа, а Янек е на седалката до него. На връщане от селото на камерите Янек не се вижда. Обяснението на Капланов е, че той се е преместил на задната седалка. Самият Капланов пък е притеглен като обвинен за държане на огромно количество муниции за огнестрелни оръжия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР