Подмяна на екипа на будоарното предаване на Нова телевизия "На

...
Подмяна на екипа на будоарното предаване на Нова телевизия "На
Коментари Харесай

На кафе с кастинг за нови конменатори - slava.bg

Подмяна на екипа на будоарното предаване на Нова телевизия "На кафе " се прави сега.

Водещата Гала и сътрудниците й са разпуснати в летен отпуск, само че през семтември не всички ще се завърнат в студиото в халетата край Нови хан.

Очаква се наесен нови панелисти да заемат местата на познаните на феновете до момента. Преди няколко дни е бил извършен кастинг за нови коментатори в предаването. За местата на Юлиан Константинов, Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда са се явили към 20 души.

Най-известните измежду тях са актрисата Стефания Колева, обичаният артист и режисьор Владислав Карамфилов - Влади Въргала и шоуменът Иво Танев. Имената на новите панелисти ще станат ясни до края на месеца, защото "На кафе " се завръща в ефир през септември, макар слуховете, че предишният сезон ще бъде финален.

Чрез подмяната на панелистите, екипът на Гала се надява да увеличи рейтинга си, който съществено пострада по време на пандемията от ковид.

Освен това се наложи и съществено орязване на бюджета, защото рецесията докара до отлив на рекламодатели. А първата наранена от коронакризисните ограничения бе стилистката Кремена Халваджиян, с която шоуто се раздели.

Панелистите в гореспоменатия екип изкараха два сезона в "На кафе ". С пост в обществените мрежи Ева Веселинова с половин уста загатна, че кариерата й в "На кафе " завършва още след последното предаване на 31 юли, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР