Подмяна на дневния ред на държаватаНалице е грозен политически пазарлък

...
Подмяна на дневния ред на държаватаНалице е грозен политически пазарлък
Коментари Харесай

Върви пазарлък за местните избори зад кулисите

Подмяна на дневния ред на страната
Налице е противен политически пазарлък у нас и обществото би трябвало да си даде сметка за това, съобщи в Плевен ръководителят на АБВ Румен Петков.

“Зад кулисите тече пазарлък и за локалните избори, който ще пренареди политическия пъзел по неразпознаваем метод, даже тук-там с трайни обичаи, като Перник, да вземем за пример ”, уточни на конференция за разбор на следизборната конюнктура Румен Петков. И изясни, че подмяната на дневния ред на страната се прави с подмятане на дребни тематики, като партийни или междуличностни междуособици.

“Една от задачите, е левицата у нас да бъде изтласкана доста встрани което ще направи изключително тежко ситуацията за обединенията в левия политически набор ”, разяснява още ръководителят на АБВ.

Румен Петков съобщи, че “Левицата! ” в Плевен е постигнала най-хубавия за обединението резултат в страната на парламентарните избори, само че обединението се е показала неприятно на предварителните парламентарни избори. По думите му против новата групировка е имало голям брой офанзиви от всевъзможен темперамент, а огромна част са били от управлението на Българска социалистическа партия и на централно, и на локално равнище. Румен Петков прикани лявото в България да поеме общ път, в полза на обществената просперираща страна и на общество.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР