Подменил е здравите си зъби с така модерните напоследък фасети,

...
Подменил е здравите си зъби с така модерните напоследък фасети,
Коментари Харесай

Иво Аръков стана за смях с новото си чене

Подменил е здравите си зъби с по този начин модерните в последно време фасети, похарчил е 20 бона 

Иво Аръков, който скоро ще стане татко, към този момент е подготвен за срещата с първородната си рожба. Той ще я посрещне на бял свят с огромна усмивка и нови зъби. Актьорът не пропусна да се изфука с ослепително чене, само че вместо похвали отнесе сериозна рецензия.

Половинката на мачото е в 9-я месец и се чака да роди всеки миг. Двамата с неспокойствие чакат появяването на новия член на фамилията, а неизвестно за какво Иво е решил да влага в усмивката си тъкмо преди този толкова благополучен миг.

Подменил е здравите си зъби с по този начин модерните в последно време фасети. Специалисти настояват, че се е охарчил към 20 бона за новото си чене. Аръков се похвали с новото си чене точно на Великден като пръв за придобивката го поздрави фолкаджията Галин.

Бъдещият баща е очевидно удовлетворен и горделив от новата си усмивка. Той не пропусна да отговори на всеки един от отрицателните мнения, само че пък не ги изтри. След новата облага, Младен от „ Съни Бийч “ се снабди и с нов прякор – Благо Джизъса 2.

Фасетите на артиста в действителност стоят като откраднати от Георгиев, който пръв си направи усмивката, която все още е шлагер. Напоследък даже известните персони със здрави и хубави зъби си ги подменят с изкуствени.

При много от тях резултатът не е успешен и наподобяват като коня Росинант.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР