Подложеният на критики в последно време мениджър на Ливърпул Юрген

...
Подложеният на критики в последно време мениджър на Ливърпул Юрген
Коментари Харесай

Клоп записа името си в историята на Ливърпул

Подложеният на рецензии напоследък управител на Ливърпул Юрген Клоп записа името си в историята на “мърсисайдци”. Под негово управление Ливърпул реализира най-голямата си победа като посетител на европейска сцена, разгромявайки със 7:0 словенския Марибор. Предишните най-изразителни триумфи на Ливърпул при гостувания бяха с по 5:0 против Рейкявик (1964), Крузейсърс (1976) и ФК Хака (2001).

Резултатът е също по този начин рекорден и в границите на Шампионската лига, като Ливърпул се подреди до Марсилия и Шахтьор Донецк, побеждавали с по 7:0 тимовете на Жилина и БАТЕ Борисов. Ливърпул дели и върха по най-изразителна домакинска победа. Това е разгромът с 8:0 над Бешикташ. Същият резултат е реализирал и Реал Мадрид против Малмьо.

“Добро показване, даже доста положително. От първата секунда знаехме какво желаеме. Показахме, че сме добър тим. Тази победа ще ни даде убеденост. Асистентът ми знае словенски и прочете във вестниците, че в никакъв случай до момента британски тим не е побеждавал Марибор в Шампионската лига. Е, развалихме тази серия”, разяснява Клоп.

В идващия кръг във Висшата лига Ливърпул се изправя против Тотнъм, само че Клоп е реалист и не чака повтаряне на резултата от мача с Марибор против “шпорите”. Шампионска Лига 3 кръг, вторник 17 октомври  Марибор 0:7краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР