Подлизурковщината на Денков няма край. Пак е обещавал, че ще

...
Подлизурковщината на Денков няма край. Пак е обещавал, че ще
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Подлизурковщината на Денков няма край

„ Подлизурковщината на Денков няма край. Пак е обещавал, че ще пожертва България в името на Украйна. Разбирайте, че ще ни продаде без да му мигне окото единствено и единствено да го потупат по рамото от Посолството и губернатора да го остави в министерски съвет или да му бъде открит различен отговарящ пост. “ Това написа във фейсбук политикът Страхил Ангелов.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Утре идват още два чартъра с мигранти на летище София! Над 50 души, които Австрия ни връща, поради Денков и пропадналото му държавно управление. Най-вероятно Найо Тицин и Лена още веднъж ще ме разгласят за измамник, който тиражира „ подправени вести “, тъй като съгласно тях ставало въпрос за Дъблинският правилник, а не за въздушно-капковия Шенген на Денков!

Искам да е ясно, че за мен и народа ми няма безусловно никакво значение по силата на кой тъкмо контракт или правилник на еврочиновници ще ме залеят ислямисти! Резултатът е еднакъв. Пристигат ли? Пристигат! Денков крие ли тази информация? Крие я!

Истината е, че съвсем всеки ден кацат самолети с групи мигранти, а Държавната организация за бежанците и сглобкаджиите по всякакъв начин се пробват да държат тази информация настрана от публичното внимание!

Междувременно „ славният “ ни министър председател е на подмазваческа задача в Киев. Дни преди оставката на недоносчето, което неизвестно за какво назовават българско държавно управление, пишман ученият завел обичаните си министри при Зеленски, с цел да натрупат точки пред Посолството, а украинският воин към този момент е толкоз изпаднал и обезверен, че приема безусловно всеки и е склонен да вземе каквото му дават – като за последно.

Подлизурковщината на Денков няма край. Пак е обещавал, че ще пожертва България в името на Украйна. Разбирайте, че ще ни продаде без да му мигне окото единствено и единствено да го потупат по рамото от Посолството и губернатора да го остави в министерски съвет или да му бъде открит различен отговарящ пост.

Тези хора са лишени от обикновено човешко достолепие и каквато и да било чест! Истински нищожества!
Денков – дупелиз!

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР