Подли номера раздират семейството на изпълнителя на емблематичната песен Кайман

...
Подли номера раздират семейството на изпълнителя на емблематичната песен Кайман
Коментари Харесай

Искрен Пецов разкри пред в. "Шоу" какви подли номера му върти зетят Костадин

Подли номера раздират фамилията на изпълнителя на емблематичната ария „ Кайман ” Искрен Пецов. Той направи забавна изповед, в която показа шокиращи неща. А точно, че родственик го е натопил, че кара пил... без това въобще да дава отговор на действителността. Информация за случая дава самият Пецов в статус в персоналния си фейсбук профил. Репортер на „ ШОУ ” се свърза с артиста, с цел да разбере повече за странния случай в фамилията му, при който той излезе жертва. Оказва се, че зад странната постъпка стои братът на жена му Диди Дрингова – Костадин, а претекстовете най-малко към този момент не стават ясни.

„ Преди не са се случвали сходни обстановки. И до момента не мога да си обясня за какво се случва. Много съм заинтригуван!”, показа пред националното издание Искрен Пецов. И описа по какъв начин е ревизирал персонално от кого е сигналът против него, като било повече от ясно, че няма по какъв начин различен човек да знае с такава пределна акуратност по кое време и какво прави той, с изключение на подобен, който живее в същата къща. „ Нещо повече – сигналът бе за избрана посока, а нали разбирате, че това може да го направи единствено доста добре осведомен човек. Освен това за автомобил, който дори не е на мое име. Казал си е непосредствено и името!”, добавя Пецов.

Преди да реши да направи мръсно на шурей си, Костадин имал сдърпване със сестра си Диди, която в този момент е не по-малко шокирана от постъпката му по отношение на мъжа й.

“Жена ми също
е безпределно
шокирана от
постъпката му

Да, двамата са имали някакви фамилни проблеми, спречкали са се, само че това очевидно е рефлектирало върху мен. Аз съм жертвата на техния скандал. Все още не съм му претендирал пояснение, само че и той не е знаел, че аз ще опиша обстановката във фейсбук, след което медиите ще я разпространят”.

Въпреки че разделят един покрив Искрен Пецов и Костадин не били първи другари, само че не са имали и проблеми до този миг.
„ Близки другари не сме били. Той просто е брат на жена ми. Нормални връзки. Честно казано

очаквам някакво
извинение от
негова страна

колкото и да ми се коства необичайно, дори невъзможно”, твърди Пецов и добавя, че постоянно е бил безупречен водач.

„ Никога не сядам да карам пил, а очевидно той това не го знае и си е решил да тества. Издънката си е напълно негова. Досега не сме се карали за нищо. Затова и обстановката е по този начин непредвидена за мен, а и за жена ми. Но тя не е чак толкоз учудена, че нещо се случва, поради разправията, която са имали, само че сигурно не е очаквала тъкмо това и към мен. Пак ще кажа – разправиите сред тях рефлектират върху мен, а аз по принцип съм пацифист по природа. Затова и съм много тъжен от всичко това. Много безконтролно и неуместно ще е, в случай че продължава по този начин”.
„ Още сега, в който ме стопираха, служителите на реда бяха сигурни, че е скалъпено, тъй като споделиха: „ Вижте си най-близкия съсед – дали инцидентно ви няма зъб за нещо”. Защото подобен вид сигнали в 112 на процедура няма. Или някой би трябвало да криволичи по улицата и различен водач да се обади да каже номера му, или е когато е за възмездие.”

А ето и дословния статус на Искрен Пецов в обществената мрежа:
„ Скъпи другари, доскоро ми се случи нещо, което желая да ви опиша. Карам си бодро колата, зад мен патрулки. Спират ме, имало сигнал на 112, че карам пил? Никога не пия, когато ще карам! Закон. Проверка – резултат 0.00. Лошото е, че сигналът идва не от някой, който е съзнателен жител, а от

мръсник, който
иска да ми
направи зло

Костадин Дрингов (б.а. братът на дамата на Искрен - Диди Дрингова). Това не бих го сторил и на смъртния ми зложелател. Да се опитам да го натопя за нещо, което не е направил. Жалко, че няма санкции за подправени сигнали на 112. Онзи горе гледа и глобява обаче!!!” Защо няма санкция за подправени сигнали към 112? След странния случай с роднината на Искрен Пецов, предстоящо бе издигнат и въпросът за какво няма санкции за подправено подадени сигнали към 112, в случай че в резултат на тях са ангажирани екипи, запас и време, което някой въпреки всичко е редно да обезщети.
„ Да, някои хора се заеха да разясняват, да пускат в тази посока думи, оферти, само че на мен, почтено казано, не ми се занимава, тъй като в тази ситуация слизам под равнището си. Не желая да се занимавам с такива неща”, показа под афект и самият Искрен Пецов.
Подготви Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР