Подкрепяме предложеното от ГЕРБ-СДС правителство, Борисов постъпи отговорно към България

...
Подкрепяме предложеното от ГЕРБ-СДС правителство, Борисов постъпи отговорно към България
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Подкрепяме предложеното от ГЕРБ-СДС правителство, Борисов постъпи отговорно

Подкрепяме препоръчаното от ГЕРБ-СДС държавно управление, Борисов постъпи отговорно към България и хората. Така написа водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка тазвечершните исблъсъци към връченото от Мария Габриел предложение за кабинет.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Делян Пеевски, ръководител на Движение за права и свободи: Подкрепяме препоръчаното от ГЕРБ-СДС държавно управление. Борисов постъпи отговорно към България и хората
Бойко Борисов, като водач на ГЕРБ и Мария Габриел постъпиха отговорно към България като върнаха изпълнен проучвателния мандат със състав и конструкция на държавно управление на ротацията.
Те постъпиха отговорно към хората и към страната, като я избавят от безвремието на служебните държавни управления и политическата рецесия, на каквито бяхме очевидци в последните три години и които в никакъв случай повече не би трябвало да се повтарят, поставяйки националния интерес над партийния.
Както заявих през вчерашния ден, това държавно управление ще получи поддръжката на Движение за права и свободи, тъй като е значимо да продължим да работим за хората, както го правихме последните 9 месеца. И ще поддържаме държавното управление, до момента в който работи за хората и си съблюдава обещанията към българските жители.
В Народното събрание в този момент би трябвало да продължи постигнатото с измененията в Конституцията, с промени в законите, с цел да има действителна правосъдна промяна и борба с корупцията.
Хората и страната имат потребност от непоклатимост и сигурност, които ние като водачи на партиите си им изискуем и Движение за права и свободи няма да отстъпи от тази своя отговорност.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР