Подкрепям предложението на Красимир Янков вотът на недоверие към правителството

...
Подкрепям предложението на Красимир Янков вотът на недоверие към правителството
Коментари Харесай

Подкрепям предложението на Красимир Янков вотът на недоверие към правителството да се внесе през юли

Подкрепям предлагането на Красимир Янков вотът на съмнение към държавното управление да се внесе през юли “, това съобщи от ефира на Канал 3 Лало Кирилов, народен представител от парламентарната група на “БСП за България “.
Според него тематиката със свадите в Народното събрание се преекспонира в медиите. Българска социалистическа партия, като съпротива, е длъжна да изважда на светлина проблемите на настоящото ръководство, само че болшинството в Народното събрание трансформират това й държание в нормално махленско скандалджийство.
„ Кабинетът не се оправи с онази част от ограниченията, касаещи икономическите последствия от здравната рецесия с ковид. И това се вижда всеки ден “, добави депутатът от Българска социалистическа партия. По думите му, ръководещото болшинство е приело една част от оферти на левицата, като това страната да има повече регулаторни функционалности в стопанската система, като намаляването на Данък добавена стойност за избрани артикули. Решенията, които се взеха обаче, не са детайлно издържани, съгласно Кирилов.
„ Не съм „ за “ да се прави обществена политика през приходната част на фиска. Скептичен съм, че това ще се отрази непосредствено на спада на цените “, обоснова мнението си за намаляването на Данък добавена стойност в някои браншове депутатът. Той изясни, че от левицата неведнъж са предложили хората, останали без работа вследствие коронавирусната зараза, да бъдат непосредствено подкрепени, както в редица европейски страни – предложение, което болшинството не одобри.
Кирилов изясни, че държанието на ръководителят на партията няма тежест нито в парламентарна зала, нито в партийните среди и последният пленум изрично потвърди това. Пленумът влезе в ролята си на управителен орган и изрази мнението и на партията, и на хората. Кирилов се разгласи за изтриване на разграничителните линии в партията, с цел да може другите хрумвания да стигнат до разискване на вътрешнопартийно равнище и да отговорят на упованията на левите гласоподаватели посредством съответни оферти за политики.
„ Имам друго мнение за бъдещето на партията, само че не съм в колаборация с ГЕРБ “, безапелационен беше Кирилов, като добави, че в партията дебатът би трябвало да бъде обновен – нещо, което сегашният ръководител няма воля да направи. От тази позиция за него ресурсът на Нинова е привършен и нейната кандидатура не би могла да отговори на условията, които новата политическа действителност слага, заключи той.
Източник: https://novapress.bg/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР