Подкрепям кандидатурата на Урсула фон дер Лайен, но не и

...
Подкрепям кандидатурата на Урсула фон дер Лайен, но не и
Коментари Харесай

Андрей Новаков ще подкрепи кандидатурата на Урсула фон дер Лайен

Подкрепям кандидатурата на Урсула фон дер Лайен, само че не и 100 % от концепциите ѝ. Очаквах повече десни послания. Редно е ръководителят на Европейска комисия да е от ЕНП, както бе съглашението. Ще гласоподавам за нея. Това съобщи Андрей Новаков, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП пред кореспондент на Novini.bg.

"Не поддържам изявленията ѝ по тематиката за Истанбулската спогодба и предлагането за нови еко такси. За тези такси желая да науча повече и бих се въздържал от по-солидна поддръжка ", сподели още той.

"Тя е една добра кандидатура. Мисля че ще бъде определена, само че не и със смайващо болшинство ", разяснява Новаков.

"Имаше послания към всички в Европейски Съюз, нямаше подценени. Тя засегна тематики за млади, остарели, тъждество на половете и още доста. Урсула фон дер Лайен не раздели никого ", добави евродепутатът.

"На тази позиция не можеш да си позволиш да си едностранчив, да не чуваш непознатото мнение и да обърнеш тил на някого. Екологията ще бъде приоритет, само че да забележим по какъв начин. Младежката безработица не пречи на екологията, нито пък на градежа на летища, жп линии или пътища ", приключи Андрей Новаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР