Подкрепете кандидата на Републиканци за България – Димитър Христосков на

...
Подкрепете кандидата на Републиканци за България – Димитър Христосков на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Подкрепете Димитър Христосков за кмет на Ветрен дол, за да спре беззаконието

Подкрепете претендента на Републиканци за България – Димитър Христосков на идните на 27 февруари избори за кмет на село Ветрен дол, тъй като в негово лице, ние имаме най-подготвения и окуражен човек, който ще работи за вас.

Това прикани жителите на село Ветрен дол, община Септември Цветан Цветанов ръководител на Републиканци за България.

„ Вие познавате Димитър, който постоянно е защитавал интереса на жителите на Ветрен дол като кмет и с неговото избиране няма да бъде позволена употребата на кариерата за инертни материали, край вашето село “, съобщи Цветанов.

„ Знаем, че ще има опити за операции на изборния развой, поради това гласувайте всеобщо, с цел да не може вотът ви да бъде преиначен. Надявам се, че способените органи ще вземат ограничения, с цел да не бъде изопачен идният избор в неделя, а в края на деня ще се поздравим с преизбирането на Димитър Христосков “, сподели на ветрендолци ръководителят на Републиканци за България.

Цветан Цветанов дружно с регионалния координатор за Пазарджик Атанас Шопов участваха на представянето на Димитър Христосков като претендент за кмет повдигнат от Републиканци за България.

Цветанов беседва с жителите на селото, които му описаха както за проблемите си, по този начин и какви са им упованията след изборите идната неделя.

Ветрендолци обявиха поддръжката си за Димитър Христосков, който в продължение на 10 години бе кмет на селото.

Кандидатът Димитър Христосков сподели, че на изборите в неделя той се изправя против Марин Рачев, а също по този начин и, че няма да разреши, в случай че бъде определен за кмет на Ветрен дол, кариерата за инертни материали да стартира да работи.

На 27 февруари Димитър Христосков от Републиканци за България е с номер 7 в интегралната бюлетина за кмет на село Ветрен дол.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР